ΠΑΟΚ: Άλμα πρόκρισης, «αφεντικό» στον όμιλο!

Metrosport Team26 Οκτωβρίου 2023

Ένα ματς πολλά κέρδη. Αλλά σε κάθε περίπτωση όχι ένα ματς χωρίς αύριο. Αλλά ένα ματς που θα επιτρέψει στον ΠΑΟΚ στη χειρότερη περίπτωση να συνεχίσει και το επόμενο ημερολογιακό έτος να παίζει στην Ευρώπη. Με νίκη σήμερα (22:00, Metrosport.gr, Metropolis 95.5, Cosmote Sport 7) ο Δικέφαλος θα φτάσει στους 9 βαθμούς, θα αφήσει στον 1 την Αμπερντίν, τον σημερινό του αντίπαλο και θα συνεχίσει τη μάχη για την πρωτιά με την Αϊντραχτ που υποδέχεται την Ελσίνκι.

Η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώθηκε χθες με μια προπόνηση στον αγωνιστικό χώρο που αύριο θα θελήσει να κυριαρχήσει επί του αντιπάλου του. Σε ένα κατάμεστο γήπεδο αλλά και με το ασπρόμαυρο πεταλάκι γεμάτο, η ομάδα του Λουτσέσκου θέλει να πάρει την έκτη συνεχόμενη νίκη στην Ευρώπη που θα είναι η πιο σπουδαία μέχρι την επόμενη!

Στην προσπάθεια του αυτή ο Ραζβάν Λουτσέσκου αναμένεται να βάλει στην σκακιέρα του αγώνα φρέσκους παίκτες που είτε δεν αγωνίστηκαν καθόλου είτε ελάχιστα στο ματς με τον Ατρόμητο. Για παράδειγμα αναμένεται να αλλάξει όλη την 4άδα στην άμυνα. Ετσι μπροστά από τον Κοτάρσκι θα είναι ο Εκόνγκ με τον Κουλιεράκη, στα δεξιά ο Βιεϊρίνια και στα αριστερά ο ΡάφαΣοάρες. Μπροστά τους οι δυο παίκτες που οδήγησαν τον ΠΑΟΚ στη φάση των ομίλων και αναφερόμαστε στους Σβαμπ και Τσιγγάρα. Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας επιστρέφει πίσω από τον Μπράντον Τόμας με τον Ζίβκοβιτς στα δεξιά και τον Ντεσπόντοφ στα αριστερά.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Γ.ΚΑΣΤΑΝΗΣ - ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Γ.ΖΑΪΡΗΣ

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.