ΠΑΟΚ: Αγωνία για Κωνσταντέλια και την τελική πρόταση της Σάλτσμπουργκ

Metrosport Team06 Ιουνίου 2024

Ρεπορτάζ: Γ.Καστάνης, Κ.Πετρωτός

Μπορεί ο ΠΑΟΚ να δείχνει διάθεση να κάνει ένα μπάσιμο για μεταγραφές πριν η ομάδα φύγει για το βασικό στάδιο προετοιμασίας, ωστόσο, η υπόθεση του Κωνσταντέλια είναι αυτή που επισκιάζει τα πάντα και κρατά τον κόσμο του Δικεφάλου σε αναμμένα κάρβουνα, καθώς βλέπει ότι υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να φύγει νωρίς από την Τούμπα ένα από τα παιδιά που του προσφέρει χαρά και τον έχει κάνει να νιώθει υπερήφανος. 

Είναι γνωστό ότι μετά και την τελευταία πρόταση (ύψους 17 εκατ. ευρώ, 15+2 για την ακρίβεια, και 18% μεταπώλησης), υπάρχει ένας ανοιχτό δίαυλος μεταξύ της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ και της Σάλτσμπουργκ και μέσα από αυτόν χθες υπήρξε η πληροφορία ότι αναμένεται η τελική κρούση της αυστριακής ομάδας για τον 21χρονο άσο του ΠΑΟΚ. 

Στην Τούμπα είχαν παλιότερα ορίσει την τιμή που θα τους έκανε να σκεφτούν σοβαρά την πώληση του Ντέλια (περίπου 20 εκατ. ευρώ, συν ένα ποσοστό κοντά στο 20%) και μένει να φανεί ποια θα είναι η τελική πρόταση των Αυστριακών, ίσως και σήμερα. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ αγωνιά και ήδη έχει εκφραστεί με κάθε τρόπο υπέρ της παραμονής του παίκτη (ήταν εντυπωσιακό το 90% στο γκάλοπ του Metropolis πριν δύο μέρες). 

Καμαρά: Ζητά συμβόλαιο δύο εκατομμυρίων ευρώ 

Στις υπόλοιπες υποθέσεις, μπορεί ο Καμαρά να αποχαιρέτησε τον Ολυμπιακό, όμως, ακόμη δεν έχει βρεθεί η χρυσή τομή με τον ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος του έχει κάνει πρόταση με 1,5 εκατ. ευρώ συν μπόνους ετησίως για τρία χρόνια, ο Αφρικανός όμως προς το παρόν ψάχνει ένα συμβόλαιο με δύο εκατομμύρια ετησίως και μαζί και ένα μεγάλο ποσό για τον ατζέντη του. Εκτιμάται, πάντως, ότι ο ΠΑΟΚ θα τον φέρει στα «θέλω» του. 

Ο Σβαμπ προσπερνά προτάσεις για χάρη του ΠΑΟΚ

Για τις υποθέσεις Μπρέθγουειτ και Χάρτελ τα δεδομένα αναλύθηκαν από χθες και είναι σε διαπραγμάτευση, ενώ έχει ενδιαφέρον μία πληροφορία που αφορά στον Στέφαν Σβαμπ. 

Ο Αυστριακός μέσος του ΠΑΟΚ δέχεται κρούσεις και από άλλους συλλόγους, ορισμένοι μάλιστα του προσφέρουν και πάνω από έναν χρόνο, ο ίδιος όμως προτάσεις τις συζητήσεις με τον Δικέφαλο. Αυτές θα συνεχιστούν μετά τις 11 Ιουνίου όταν θα επιστρέψει στην πατρίδα του από τις διακοπές στην Μαγιόρκα. 

Την ίδια ώρα υπάρχει και δημοσίευμα στην Ισπανία που θέλει την Σαραγόσα, ομάδα της δεύτερης κατηγορίας, να ενδιαφέρεται για τον Μπράντον Τόμας, όπως σημειώνεται «η περίπτωσή του είναι πιο περίπλοκη».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.