ΠΑΟ Διοικητηρίου: Ο στόχος επιτεύχθηκε

Metrosport Team13 Απριλίου 2023

Νίκη παραμονής πέτυχε ο ΠΑΟ Διοικητηρίου επί του Ιωάννη Παπάφη και ο προπονητής της ομάδας Βασίλης Καναράς στον Γρηγόρη Μισαηλίδη είπε: «Ηταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι που ήθελε πολύ καλή διαχείριση γιατί ήταν ένας τελικός. 

Στο πρώτο ημίχρονο ο Ιωάννης Παπάφης ήταν πιο καλός και δίκαια προηγήθηκε. Ανεβάσαμε ταχύτητες ως ομάδα και καταφέραμε να ισοφαρίσουμε πριν τη λήξη του ημιχρόνου. 

Στο δεύτερο όποιος έκανε το λάθος θα το πλήρωνε. Ημασταν τυχεροί στη φάση του δοκαριού και αντίστοιχα να σκοράραμε σε ένα κρίσιμο λεπτό για το παιχνίδι.

Όλος ο κόσμος να είναι υγιής, ευτυχισμένος και να έχουν καλή Ανάσταση σωματική και πνευματική που θα αλλάξει τον κόσμο προς το καλύτερο». Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας Γιάννης Κεμπαπίδης είπε: «Μας ξύπνησε το γκολ που δεχτήκαμε.

 Ημασταν η καλύτερη ομάδα μέσα στο γήπεδο και νικήσαμε με την αξία μας». Ο Γ. Χατζής είπε: «Ο ΠΑΟΔ έδειξε ότι το άξιζε περισσότερο. Εδειξε την ποιότητα των νεαρών παικτών. Είχαμε πιο πολύ πάθος. Τη νίκη μας την αφιερώνουμε στους φίλους της ομάδας μας».


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.