Παντζιαράς: «Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό έφερε μνήμες καλού ποδοσφαίρου»

Metrosport Team24 Σεπτεμβρίου 2024

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη, Γιώργος Παντζιαράς, μιλώντας για την πολύ καλή εικόνα του Άρη κόντρα στον Ολυμπιακό, στην οποία οφείλουν να δώσουν συνέχεια οι Κιτρινόμαυροι, πρωτίστως κόντρα στον ΠΑΟΚ αλλά και καθόλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος.

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε στον αέρα του Metropolis 95.5: «Είχαμε καλή εμφάνιση κόντρα στον Ολυμπιακό, και με τη νίκη που ήρθε ήταν ακόμη καλύτερη, οπότε το χαρήκαμε όλοι. 

Για να είμαι ειλικρινής μετά το παιχνίδι με τον ΟΦΗ, λίγο απογοητεύτηκα αλλά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό μάς έφερε μνήμες καλού ποδοσφαίρου για τον Άρη, αλλά αυτό που θέλουμε είναι να έχει και συνέχεια αυτή οι εμφάνιση. 

Οι ποδοσφαιριστές οι οποίοι αποκτήθηκαν φέτος είναι πολύ καλοί, λίγο πίστωση χρόνου πρέπει να τους δώσουμε και νομίζω ότι ήταν μια αρχή ο Ολυμπιακός, για να πάμε ακόμη καλύτερα».

Για το αν ξεχώρισε κάποιον παίκτη: «Αυτόν που ξεχώρισα καταρχήν ήταν ο Μανού Γκαρθία, ήταν ένα από τα καλά του παιχνίδια. Αλώνισε όλο το γήπεδο! Όλος ο κόσμος τον χάρηκε.

Μου έκανε όμως και καλή εντύπωση ο Μόντσου. Είναι πολύ καλός παίκτης. Θέλει γενικά λίγο χρόνο να δεθούν όλα τα παιδιά μαζί και θα έρθουν τα καλά αποτελέσματα, αλλά και τα καλά παιχνίδια».

Τέλος, για το επερχόμενο ντέρμπι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Άρη, τόνισε

«Είναι δύσκολο παιχνίδι, όμως ο Άρης βλέπει διαφορετικά τα ντέρμπι και νομίζω ότι θα είμαστε έτοιμοι για να παίξουμε το παιχνίδι που παίξαμε και με τον Ολυμπιακό. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τα τελευταία 2-3 χρόνια ο Άρης παίρνει καλά αποτελέσματα μέσα στην Τούμπα. Αυτό εύχομαι να γίνει και τώρα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.