Παντζιαράς: «Θα χρειαστεί χρόνο ο Άρης - Το καλύτερο ρόστερ των τελευταίων ετών»

Metrosport Team19 Σεπτεμβρίου 2024

Για την εικόνα του Άρη και τους στόχους του ΑΟ Χανιώτη μίλησε ο έμπειρος προπονητής, Ανδρέας Παντζιαράς,  στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο».

Για τον ΑΟ Χανιώτη: «Πέρυσι τερματίσαμε στην τέταρτη θέση, φέτος έχουμε  υψηλότερους στόχους. Έχουμε κάνει μια καλή ομάδα και στοχεύουμε να είμαστε στις πρώτες θέσεις. Η δεύτερη κατηγορία είναι διαφορετική από τη Γ', έχει μεγαλύτερο μπάτζετ και προβολή. Στη Γ' δεν υπάρχει προβολή, μοιάζει σα να μην υπάρχει. Το χάσμα δεν είναι μεγάλο και να μην ξεχνάμε ότι η δεξαμενή παικτών της Β' είναι η Γ'».

Tην εικόνα του Άρη: «Ο Άρης έχει, ίσως, το καλύτερο ρόστερ των τελευταίων ετών και απομένει να βγάλει τις δυνατότητες του ο προπονητής. Έρχεται και ο Κουάισον. Ο Άρης θα χρειαστεί λίγο παραπάνω χρόνο για να συνδεθεί. Η άμυνα είναι σχεδόν η περσινή αλλά θα χρειαστεί χρόνο. Έχει και δύσκολο πρόγραμμα ο Άρης καθώς έπαιξε εκτός έδρας με ανταγωνιστές του και αυτό είναι κόντρα σε αυτό που είπαμε ότι θα χρειαστεί χρόνο. 

Είναι η πρώτη φορά που ο Άρης έχει δυο επιλογές. Η επάνοδος του Σουλεϊμάνοφ θα φέρει μεγαλύτερο ανταγωνισμό στα άκρα. Το σημαντικό είναι τα βαρόμετρα να κάνουν τη διαφορά, όπως ο Μανού που έχει δείξει πολλά αλλά έχει πολλά κενά στην απόδοση του. Αν περάσει τα επόμενα δύο τρία παιχνίδια με πόντους που θέλει, τότε θα πάνε καλύτερα τα πράγματα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.