Παντελής Κωνσταντινίδης: «Το πρωτάθλημα έχει αρχίσει να νοθεύεται»

Metrosport Team01 Οκτωβρίου 2023

Δηλώσεις στην Cosmote TV έκανε ο Παντελής Κωνσταντινίδης, συνεργάτης του Ραζβάν Λουτσέσκου, πριν την έναρξη του ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό, μιλώντας για πρωτάθλημα που έχει αρχίσει να νοθεύεται.

Όπως σημείωσε: «Είναι πολύ καλά δουλεμένες οι δύο ομάδες και με πολύ καλό υλικό, θα έχει ενδιαφέρον το παιχνίδι. Σε τέτοιες περιπτώσεις κάθε βοήθεια που υπάρχει σε ομάδες είναι πολύ σημαντική.

Φέτος, υπάρχουν 3, 4 ομάδες που μπορούν να διεκδικήσουν πολλά πράγματα και θεωρώ ότι μπορεί να γίνει ένα πολύ ωραίο πρωτάθλημα. Με προβλημάτισαν πολύ όσα είδα την προηγούμενη αγωνιστική, ένα πρωτάθλημα που θα μπορούσε να ευχαριστηθεί όλη η Ελλάδα να είναι πολύ ενδιαφέρον έχει αρχίσει να νοθεύεται.

Για να γίνω πιο συγκεκριμένος, διαιτητές που σε δικά μας ματς παίρνουν κάποιες αποφάσεις, οι ίδιοι σε άλλα ματς, και δεν θέλω να κατονομάσω γιατί δεν είναι της ώρας, παίρνουν εντελώς διαφορετικές αποφάσεις. Τώρα που είναι αρχή που υπάρχουν 3, 4 πολύ δουλεμένες ομάδες και με καλούς προπονητές, θα πρέπει να είμαστε πιο έξυπνοι πρώτα για το ελληνικό ποδόσφαιρο, αφήνοντας στην άκρη τα μικροσυμφέροντα του καθενός».


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.