Παντέλης: «Kαλύτερος τερματοφύλακας του πρωταθλήματος ο Κοτάρσκι-Μπορεί το back to back ο ΠΑΟΚ»

Metrosport Team23 Σεπτεμβρίου 2024

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος πορτιέρε του ΠΑΟΚ, Τάκης Παντέλης, μιλώντας για τις καταπληκτικές εμφανίσεις που κάνει ο Ντομινίκ Κοτάρκσι, τον οποίο χαρακτήρισε ως τον «καλύτερο τερματοφύλακα του πρωταθλήματος». Μεταξύ άλλων, στάθηκε στα προτερήματά του αλλά και στις «αδυναμίες» του, τις οποίες πρέπει να βελτιώσει, ενώ σχολίασε και τη γενικότερη καλή εικόνα των «ασπρόμαυρων».

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε στον αέρα του Metropolis 95.5: «Σε κάθε παιχνίδι δικαιώνομαι για το παιδί αυτό. Εγώ δεν κοιτάω μόνο το ότι έπιασε το πέναλτι, αλλά το ότι από παιχνίδι σε παιχνίδι προσφέρει κάτι περισσότερο στην ομάδα, με τις αποκρούσεις αλλά και τις σωστές του τοποθετήσεις.

Για μένα αυτή τη στιγμή είναι ο καλύτερος τερματοφύλακας του πρωταθλήματος, αυτή είναι η άποψη η δική μου. Για μένα είναι ο καλύτερος στην Ελλάδα και προσφέρει στον ΠΑΟΚ.

Πρέπει λίγο να δουλέψει στις εξόδους, γιατί το έχει και δεν ξέρω γιατί δεν το κάνει. Και έτσι ο ΠΑΟΚ έχει βρει έναν τερματοφύλακα για χρόνια, και πιστεύω θα μείνει για χρόνια εκτός αν πάει σε ένα αναπτυγμένο πρωτάθλημα, όπως πχ η Ισπανία ή η Ιταλία. Αλλιώς γιατί να φύγει από τον ΠΑΟΚ, αν δεν πας κάπου ψηλά

Και αν πιστέψει στον εαυτό του, που μπορεί να το κάνει, να βγαίνει δηλαδή μέχρι τη μικρή περιοχή θα ανέβουν πολύ η μετοχές του. Πρέπει να παίζει λίγο πιο έξω».

Παράλληλα, έκανε τη δική του εκτίμηση για το αν μπορεί ο ΠΑΟΚ να πάρει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το πρωτάθλημα: «Εκτός από δύο με τρεις προσθήκες , είναι η περσυνή ομάδα. Πιστεύω ότι θα αυξηθεί η διαφορά με τη πάροδο του χρόνου, εάν ο ΠΑΟΚ παραμείνει αυτός ο ΠΑΟΚ. 

Βεβαίως και μπορεί να κάνει το back to back, έχει τη δυνατότητα αλλά και την ομάδα, την συνοχή. Ακόμη και οι νέοι παίκτες μπαίνουν πιο εύκολα στο κλίμα και στο σύστημα του προπονητή».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.