Παντέλης: «Γιατί είναι στα αζήτητα οι Τζίμας, Μιχαηλίδης και Λύρατζης;»

Metrosport Team31 Οκτωβρίου 2023

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Τάκης Παντέλης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή "Τρίτο Ημίχρονο" στο Metropolis 95.5 και μεταξύ άλλων μίλησε για τα αμυντικά προβλήματα του "δικεφάλου", ενώ αναφέρθηκε και στους νεαρούς ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ που δεν αγωνίζονται.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: «Όλες οι ελληνικές ομάδες πρέπει να παραδειγματιστούν από τη Μπαρτσελόνα και πως προωθεί τους νεαρούς ποδοσφαιριστές. Ο ΠΑΟΚ ενώ έχει καλό υλικό νεαρών Ελλήνων παικτών δεν τους βάζει, δεν του δίνει την ευκαιρία.

Γιατί ο Μιχαηλίδης ο Τζίμας και ο Λύρατζης είναι στα αζήτητα; Ο ΠΑΟΚ δέχεται συνέχεια γκολ από τους αντίπαλους επιθετικούς. Μπορεί ο Κουλιεράκης να παίξει μαζί με τον Μιχαηλίδη. Παιχνίδια λείπουν σε αυτά τα παιδιά, δεν υστερούν σε κάτι. 

Η ΑΕΚ έπνιξε τον ΠΑΟΚ, ο ΠΑΟΚ δεν υπήρχε πουθενά. Σε ένα μεγάλο βαθμό η απουσία του Ίνγκασον φαίνεται αισθητά. Ο Ίνγκασον καθάριζε, βοηθούσε τον μικρό και ταυτόχρονα έβαζε και γκολ. Κανείς δεν τον έχει καλύψει. 

Πιστεύω πως ο ΠΑΟΚ δεν χρειάζεται μεταγραφές, έχει δικά του παιδιά που μπορούν να τον βοηθήσουν. Είναι κρίμα ο ΠΑΟΚ να έχει τέτοια περιουσία και δεν την εκμεταλλεύεται. Οι προπονητές δεν είναι μόνιμοι κάτοικοι, ο παίκτης είναι όμως μια περιουσία». 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.