Παντέλης για Τζίμα: «Λείπει ο σέντερ φορ και δεν δίνουν ευκαιρία στον Τζίμα - Για εκεί κάνει, εδώ όχι;»

Metrosport Team25 Ιουνίου 2024

Για τον Ντομινίκ Κοτάρσκι και τα σενάρια μεταγραφής στη Τζένοα καθώς και για τη μεταγραφή του Στέφανου Τζίμα μίλησε ο παλαίμαχος άσος, Τάκης Παντέλης,στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο». 

Για την απόρριψη του ΠΑΟΚ στην πρόταση της Τζένοα: «Εξαρτάται τι ζητάει ο ΠΑΟΚ από τη χρονιά που έρχεται. Θέλει το πρωτάθλημα; Θέλει να πρωταγωνιστήσει στην Ευρώπη; Αν θέλει την Ευρώπη, θα κρατήσει τον περσινό κορμό και θα κάνει προσθήκες για να πάει ένα σκαλί παραπάνω. Κάτι που σημαίνει ότι δεν πουλάς παίκτη αλλά την ενισχύεις». 

Για τη μεταγραφή Τζίμα: «Λείπει ο σέντερ φορ και δε δίνουν ευκαιρία στον Τζίμα. Δηλαδή για εκεί κάνει για εδώ δεν κάνει; Έπρεπε να παίζει συνέχεια και δεν μπορώ να δεχθώ τη φράση είναι μικρός. Έρχεται η γερμανική ομάδα και παίρνει τον Τζίμα; Δεν του έδωσε την ευκαιρία να παίξει στην πρώτη ομάδα. Αν πέρυσι τα χαφ και οι περιφερειακοί δεν έβγαζαν γκολ, δεν θα έπαιρνε πρωτάθλημα. Δεν είχε φορ. Είναι ο εκτελεστής που λείπει από το ελληνικό ποδόσφαιρο. Είναι χρυσάφι που δεν το καλλιεργήσαμε».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.