Παντέλης: «Αν ο Κοτάρσκι είχε τα σωματικά χαρακτηριστικά του Πασχαλάκη...»

Metrosport Team17 Οκτωβρίου 2023

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Τάκης Παντέλης, μιλώντας αναφορικά με την ανανέωση του Ντομινίκ Κοράρσκι με τον Δικέφαλο μέχρι το 2028 , σημειώνοντας πως «Από τη στιγμή που ανανέωσε το συμβόλαιο του είναι προσηλωμένος στον ΠΑΟΚ, έχει τα προσόντα για να φτάσει ψηλότερα, δεν έχει πιάσει το ταβάνι του σαν ποδοσφαιριστής της ομάδας».

Αρχικά ανέφερε για την ανανέωση του Κροάτη: «Περίμενα την ανανέωση αυτή, ο ΠΑΟΚ έχει έναν τερματοφύλακα που έχει δείξει ποιος είναι , εξελίξιμος και αποτελεί τον καλύτερο τερματοφύλακα στην Ελλάδα. Είναι σύγχρονος γκολκίπερ και όπως είχα πει, θα ήταν λάθος αν δεν είχαν επεκτείνει και άλλο τη συνεργασία του με την ομάδα, καθώς μπορεί και ο ίδιος ο παίκτης να κερδίσει πράγματα από τον ΠΑΟΚ. Θα πρέπει και ο ίδιος να μην βιαστεί να φύγει από τον ΠΑΟΚ και να μείνει στην ομάδα που λειτουργεί ως ένα σκαλοπάτι».

Για την Εθνική: «Έχει χτυπήσει ήδη την πόρτα της Εθνικής Κροατίας και του αξίζει μία θέση στο ρόστερ της Εθνικής ομάδας της χώρας του».

Για τη σύγκριση Κοράρσκι - Πασχαλάκη: «Αν ο Κοτάρσκι είχε τα σωματικά χαρακτηριστικά του Πασχαλάκη δεν θα μιλούσαμε για την Ελλάδα, αλλά για την Ευρώπη και θα τον συμπεριλαμβάναμε στα κορυφαία ταλέντα της Ευρώπης, είναι μόνο 23 ετών και έχει όλα τα φόντα και τα προσόντα για να φτάσει ψηλότερα».

Για τα στοιχεία που χρειάζεται βελτίωση: «Για εμένα θα πρέπει να δουλέψει πολύ στις εξόδους του, είναι το ευαίσθητο σημείο του και να κάνει έξτρα δουλειά μετά το πέρας της προπόνησης για να βελτιωθεί σε αυτόν τον τομέα και αν το κάνει αυτό θα είναι ένας ευρωπαϊκός τερματοφύλακας».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.