Πανσερραϊκός-Τέλης Καρασαλίδης... η επιστροφή: «Καλώς ήρθες βουνό»

Metrosport Team11 Ιουλίου 2024

Έτοιμος για τη δεύτερη θητεία του στον Πανσερραϊκό είναι ο Τέλης Καρασαλίδης, ο οποίος ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα από τα ''λιοντάρια'' επιστρέφοντας για τη δεύτερη παρουσία του στις Σέρρες.

«Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός, ανακοινώνει την επανέναρξη της συνεργασίας της με τον Σερραίο ποδοσφαιριστή και φυσικό αρχηγό της Τέλη Καρασαλίδη, ο οποίος θα φορέσει και πάλι τη φανέλα με το λιοντάρι στο στήθος, έξι μήνες μετά. Η ομάδα είναι πάνω από όλους και ο ίδιος το απέδειξε τόσο κατά την προσωρινή αποχώρηση του, όσο και τώρα!

Ο Τέλης Καρασαλίδης είναι γεννημένος στις 03/05/1991 στις Σέρρες, αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός και στο διάστημα της απουσίας του, αγωνίστηκε με την φανέλα της Καλαμάτας στην Super League 2, έχοντας 18 συμμετοχές.

Αυτή είναι η δεύτερη του επιστροφή στην ομάδα, καθώς η πρώτη έγινε τον Ιανουάριο του 2023, όταν ο Σερραίος κεντρικός αμυντικός, επέστεψε μετά από 8,5 χρόνια στην ομάδα μας φτάνοντας ως την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Super League 2 και την άνοδο. O Tέλης μετράει 276 συμμετοχές και 9 γκολ σε όλες τις κατηγορίες. Καλώς ήρθες ξανά στον Πανσερραϊκό “βουνό”!».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.