Πανσερραϊκός: Συμφώνησε με τον Ζερεμί Ζελέν-Ποιος είναι ο Γάλλος μέσος

Metrosport Team16 Σεπτεμβρίου 2024

Κοντά στην απόκτηση του Ζερεμί Ζελέν βρίσκεται ο Πανσερραϊκός. Οι εξελίξεις τρέχουν στην ομάδα των Σερρών, αφού είναι γεγονός ότι δρομολογούνται εξελίξεις. Ο Πανσερραϊκός, μετά από την απομάκρυνση του Μιχάλη Γρηγορίου βρίσκεται πολύ κοντά στην ολοκλήρωση μια σημαντικής μεταγραφής. 

Ο Γάλλος, Ζερεμί Ζελέν, αναμένεται να ενταχθεί στον Πανσερραϊκό τις επόμενες ώρες, όπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ στην ιστοσελίδα της γαλλικής αθλητικής εφημερίδας, L’Equipe.

«Στα 27 του, ο Ζερεμί Ζελέν είναι χωρίς συμβόλαιο από το τέλος της περιπέτειάς του στην Αμιάν αυτό το καλοκαίρι. Μια περίοδος τώρα έχει τελειώσει από τότε που ο αμυντικός μέσος, νικητής του γαλλικού Κυπέλλου (Coupe de France) 2019 με τη Ρεν, θα ανακοινωθεί από τον Πανσερραϊκό τις επόμενες ώρες. Στη Γαλλία, το όνομά του είχε αναφερθεί για την Ανζέ», τονίζεται στο σχετικό δημοσίευμα.

Ο 27χρονος Ζελέν γεννήθηκε στις 24/4/97, είναι δεξιοπόδαρος κι έχει ύψος 1,83. Μπορεί να παίξει και ως στόπερ, ενώ ήταν μέλος και της εθνικής Ελπίδων της Γαλλίας, στην οποία είχε τρία ματς χωρίς γκολ. Την περασμένη σεζόν, έπαιξε στην Αμιάν και μέτρησε 32 αγώνες, με 2 γκολ και 2 ασίστ. Έμεινε ελεύθερος και πλέον είναι έτοιμος να μετακομίσει στις Σέρρες.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.