Πανσερραϊκός: Οι 3+1 προπονητές που είναι πιθανοί αντικαταστάτες του Γρηγορίου

Κώστας Πετρωτός16 Σεπτεμβρίου 2024

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται ο Πανσερραϊκός μετά από την απομάκρυνση του Μιχάλη Γρηγορίου από τον πάγκο της ομάδας. Με επίσημη ανακοίνωση της, η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ανακοίνωσε πως θα ακολουθήσει χωριστούς δρόμους με τον Μιχάλη Γρηγορίου, έπειτα από τέσσερα παιχνίδια και απολογισμό τρεις ήττες και μία ισοπαλία.

Τα «λιοντάρια» έχουν ήδη ξεκινήσει την αναζήτηση τεχνικού. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του metrosport.gr, 3+1 είναι οι προπονητές, που εξετάζονται για τον πάγκο της ομάδας των Σερρών. Στη λίστα βρίσκονται οι:

Τιμούρ Κετσπάγια: Ο Γεωργιανός προπονητής αποτελεί εδώ και κάποια 24ωρα παρελθόν από την Εθνική Κύπρου μετά από 20 ματς και αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Μίλαν Ράσταβατς: Μόλις στην 3η αγωνιστική της Stoiximan Super League, η διοίκηση του Αστέρα Τρίπολης πήρε μια άκρως αιφνιδιαστική απόφαση προχωρώντας στην απόλυση του έμπειρου προπονητή, με την πρόφαση ότι το ποδόσφαιρο της ομάδας δεν ταιριάζει με την ποιότητα του ρόστερ.

Λεωνίδας Βόκολος: Εκτός πάγκων έχει μείνει ο Λεωνίδας Βόκολος μετά το τέλος της περσινής σεζόν και της ιστορικής πορείας για τη Λαμία έως τα πλέι οφ της Super League 1. Ο Έλληνας προπονητής δεν τα βρήκε με την ομάδα της Φθιώτιδας καθώς υπήρξε διαφωνία οικονομικής φύσεως.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, υπάρχει ακόμη ένας προπονητής, που ενδιαφέρει και ενθουσιάζει τους ανθρώπους του Πανσερραϊκού, ωστόσο δεν έχει γίνει γνωστό το όνομά του. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι θα υπάρξουν σύντομα εξελίξεις, ακόμη και μέσα στην εβδομάδα. Μάλιστα, για την απομάκρυνση Γρηγορίου σχολίασε σχετικά στην εκπομπή της ΕΡΤ3, ο Γιώργος Σίμος. «Ο Έλληνας προπονητής αξίζει, δυστυχώς δεν το έχουμε δείξει ακόμη», είπε ο Σίμος, μιλώντας πριν από λίγη ώρα...

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.