Πανσερραϊκός-ΟΦΗ: Νίκη των Κρητικών σε ματς γκραν γκινιόλ!

Χρύσανθος Δοβλέτογλου06 Οκτωβρίου 2024

Ματς για γερά νεύρα πραγματοποιήθηκε στις Σέρρες ανάμεσα στον Πανσερραϊκό και τον ΟΦΗ, για την 7η αγωνιστική της Super League 1, που βρήκε νικητές τους Κρητικούς με 2-3.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να σοκάρουν τους Σερραίους, πετυχαίνοντας το 0-2 μέχρι το 26', με σκόρερ τους Μπρεσάν και Νους και όλα έδειχναν ότι είχαν φέρει το παιχνίδι στα μέτρα τους.

Ωστόσο, τα «λιοντάρια» αντέδρασαν άμεσα. Αρχικά, στο 28' μείωσαν με τον συνήθη ύποπτο, τον Μπετανκόρ, ο οποίος έφτασε τα τέσσερα τέρματα στο πρωτάθλημα και ισοφάρισαν πριν τη λήξη του πρώτου μέρους, με τον Φαρές στο 45'.

*Ο Μπετανκόρ πανηγυρίζει το 1-2

Ο ΟΦΗ ανέβασε την απόδοσή του στο δεύτερο ημίχρονο και έχασε κλασικές ευκαιρίες, πριν, τελικά, δικαιωθεί, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Φούντα στο 89'.

Στα 3o λεπτό των καθυστερήσεων οι γηπεδούχοι ήταν όλοι μπροστά και «άγγιξαν» την ισοφάριση, όμως, ο Αποστολάκης απέκρουσε πάνω στη γραμμή την σκαστή. κεφαλιά του Ντράβιντσον.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, ο Πανσερραϊκός παρέμεινε στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα με τέσσερις βαθμούς.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Πανσερραϊκός: Γκουγκεσασβίλι, Χαντάκιας (64’ Ουαγκέ), Μπέργκστρομ (81’ Καρασαλίδης), Ντάβιντσον, Δεληγιαννίδης (90' Χατζηστραβός), Φάρες, Στάικος, Λιάσος (64’ Ζέλεν), Τομάς, Τέρζιτς (46’ Ντέλετιτς), Μπετανκόρ.

ΟΦΗ: Χριστογεώργος, Χατζηθεοδωρίδης, Μπρεσάν, Λαμπρόπουλος, Μαρινάκης, Μπαΐνοβιτς, Καραχάλιος (73’ Αποστολάκης), Μπάκιτς (73’ Φούντας), Νους, Σενγκέλια (90' Σίλβα), Σαλσίδο (87' Γιουνγκ).

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.