Πανσερραϊκός-Άρης: Προσοχή στα… χασομέρια

Metrosport Team24 Αυγούστου 2024

Δεν ήταν μεγάλο το δείγμα ωστόσο η σύμπτωση είναι αξιοσημείωτη: Και τα δύο παιχνίδια του Άρη με τον Πανσερραϊκό της περσινής σεζόν κρίθηκαν με γκολ που σημειώθηκαν στις καθυστερήσεις τους. Ισόπαλο με 1-1 (90+5’ Άλεξιτς - 52’ Μορόν) είχε ολοκληρωθεί το περσινό παιχνίδι των δύο ομάδων για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος με γηπεδούχο τον Πανσερραϊκό, ενώ ως γηπεδούχος είχε επικρατήσει ο Άρης με 1-0 (90+7’ Φαμπιάνο).

Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν στις 20:00 στο Δημοτικό γήπεδο των Σερρών και η Superleague παρουσίασε τους αριθμούς των αγώνων τους: «Οι δύο ομάδες θα συναντηθούν για 26η φορά στο πλαίσιο της Α’ Εθνικής/Super League και ο Πανσσεραϊκός έχει επικρατήσει τις εννέα, ο Άρης έχει φύγει νικητής πέντε φορές από τις Σέρρες, ενώ οι περισσότερες αναμετρήσεις (11) έχουν ολοκληρωθεί με ισοπαλία.

Το πιο συχνό σκορ στις μεταξύ τους αναμετρήσεις είναι το 1-0, το οποίο έχει εμφανιστεί συνολικά οκτώ φορές - πέντε φορές σε νίκες του Πανσερραϊκού και τρεις σε νίκες του Άρη.

Ακολουθεί με έξι εμφανίσεις το 1-1, ενώ τρία από τα παιχνίδια τους δεν είχαν γκολ (0-0).

Στις έντεκα τελευταίες τους αναμετρήσεις, ανεξάρτητα έδρας και κατηγορίας, ο Άρης έχει διατηρήσει το αήττητο του και υπάρχουν επτά νίκες της ομάδας της Θεσσαλονίκης και τέσσερις ισοπαλίες.

Η τελευταία νίκη του Πανσερραϊκού ήταν στις 27 Νοεμβρίου 2010, όταν επικράτησε με 1-0 στην έδρα του χάρη σε γκολ του Σουμπίνιο σε αναμέτρηση για την Super League.

Η πρώτη αναμέτρηση της ιστορίας τους ήταν στις 19 Δεκεμβρίου 1965 στις Σέρρες, όπου οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2 (Hλιάδης, 32' Φιλίππου, 58' Xατζηκώστας, 65' Kιοσέογλου '2).

25 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

9 ΝΙΚΕΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ

11 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

5 ΝΙΚΕΣ ΑΡΗΣ

ΓΚΟΛ: 26-19

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.