Πανσερραϊκός: Ανακοίνωσε Αντρέα Καραμανώλη

Metrosport Team25 Ιουλίου 2024

Ο Πανσερραϊκός ανακοίνωσε την απόκτηση του Ανδρέα Καραμανώλη, ο οποίος υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας. Ο νεαρός Κύπριος την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στον ΑΠΟΕΛ, με τον οποίο πανηγύρισε το πρωτάθλημα Κύπρου.

Η ανακοίνωση του Πανσερραϊκού: «Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ανακοινώνει την συμφωνία της με το σωματείο Δόξα Κατωκοπιάς για την απόκτηση με μεταγραφή του ποδοσφαιριστή Αντρέα Καραμανώλη, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας και θα φορά τη φανέλα με το λιοντάρι στο στήθος έως το 2027.

Η ομάδα μας συνεχίζει τις κινήσεις που προσβλέπουν και στα επόμενα χρόνια, με την απόκτηση νεαρών ταλαντούχων ποδοσφαιριστών. Ο Αντρέας Καραμανώλης είναι γεννημένος στις 02/09/2001 στην Κύπρο και τη σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε ως δανεικός στον ΑΠΟΕΛ καταγράφοντας συμμετοχές και 1 γκολ στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Έκανε το επαγγελματικό του ντεμπούτο με την Αγία Νάπα, ενώ σε δύο χρόνια με την Δόξα Κατωκοπιάς είχε 60 συμμετοχές και 3 γκολ. Είναι διεθνής με την ομάδα U21 της Κύπρου. Αντρέα καλώς ήρθες στην οικογένεια του Πανσερραϊκού».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.