Πανσερραϊκός - ΑΕΚ: Ο Μπετανκόρ «βρυχήθηκε» και χάρισε το τρίποντο στους Σερραίους

Metrosport Team26 Οκτωβρίου 2024

Σε ένα παιχνίδι που τα είχε όλα, από πέναλτι μέχρι αποβολή και παράπονα από τη διαιτησία, ο Πανσερραϊκός παρότι αγωνιζόταν για ενάμισι ημίχρονο με παίκτη λιγότερο πήρε μία σημαντική νίκη με αντίπαλο την ΑΕΚ με 1-0 χάρη στο γκολ του Χεφτέ Μπετανκόρ από το πρώτο ημίχρονο που άνοιξε τον δρόμο για τα ''λιοντάρια'' στην 9η αγωνιστική της Stoiximan Superleague.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τους γηπεδούχους με τον Τσιάρα να βλέπει σωστά σε έλεγχο στο VAR πέναλτι για τους γηπεδούχους σε ένα τράβηγμα του Περέιρα στον Ντέλετιτς, το οποίο μετουσίωσε σε γκολ ο Μπετανκόρ με το 6ο του φετινό τέρμα, το οποίο ήταν και αυτό που θα έκρινε και την τελική έκβαση του παιχνιδιού.

Από εκείνο το σημείο και μετά, στο γήπεδο μεταφέρθηκε μεγάλη ένταση, καθώς υπήρξαν μεγάλα και δικαιολογημένα παράπονα για την αποβολή του Τέρζιτς στο 28΄ έπειτα από έλεγχο στο VAR για χτύπημα πάνω στον Λαμέλα, αλλάζοντας έτσι τις ισορροπίες στο δημοτικό γήπεδο των Σερρών, εκεί όπου υπήρχαν και χιλιάδες φίλοι της ''Ένωσης''.

Στο πρώτο ημίχρονο ο σκόρερ των γηπεδούχων είχε δοκάρι στο 36' με σουτ εκτός περιοχή, στο οποίο απάντησε στη συνέχεια της φάση ο Λαμέλα, με τον Γκουγκεσασβίλι να δείχνει αντανακλαστικά και να αποσοβεί το 1-1, ενώ στο 43΄ ο Πιερό πήρε την κεφαλιά η οποία κατέληξε άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Πανσερραϊκός πήρε έναν πιο αμυντικό ρόλο, δέχθηκε τις επιθέσεις από την πλευρά της ΑΕΚ, με την «Ένωση» να φέρνει αρκετές φορές τη μπάλα στην περιοχή των γηπεδούχων, κυρίως με γεμίσματα ψάχνοντας τον Πιερό.

Η πιο μεγάλη φάση για την ΑΕΚ ήρθε από τον Μάνταλο στο 73΄όταν από πλεονεκτική θέση έστειλε τη μπάλα άουτ, ενώ στιγμές αργότερα ο επιθετικός της ΑΕΚ σημάδεψε το δοκάρι των Σερραίων μετά από ενέργεια του Μαρσιάλ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Πανσερραϊκός: Γκουγκεσασβίλι, Δεληγιαννίδης, Μπέργκστρεμ, Ντάβιντσον, Φαρές, Στάικος, Ζελέν, Τέρζιτς, Ντέλετιτς, Τομάς, Μπετανκόρ.

ΑΕΚ: Στρακόσα, Βίντα, Μουκουντί, Οντουμπάτζο, Χατζισαφί, Σιμάνσι, Περέιρα, Γκατσίνοβιτς, Λαμέλα, Γκαρσία, Πιερό.

Διαιτητής: Παναγιώτης-Ραφαήλ Τσιάρας, 

Βοηθοί: Ιωάννης Καραγκιζόπουλος, Γεώργιος Χριστοδούλου

4ος Διαιτητής: Ιωάννης Παπαδόπουλος

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.