Πανούσης: «Πολύ δύσκολες ώρες στο Λουτράκι λόγω των πυρκαγιών - Πάθος για τον ΠΑΟΚ"

Metrosport Team18 Ιουλίου 2023


Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Απόστολος Πανούσης, που είναι ο γιός του πρώην υπουργού Γιάννη Πανούση. Ο Απόστολος Πανούσης είναι παθιασμένος με τον ΠΑΟΚ. 


Μάλιστα για όσους δεν το γνωρίζουν, είχε ιδρύσει στην Κόρινθο, μία ποδοσφαιρική ομάδα με το όνομα του ΠΑΟΚ την οποία και χρηματοδοτούσε ανελλιπώς επί σειρά ετών. Εξαιτίας του γεγονότος ότι δηλώνει θερμός υποστηρικτής του ΠΑΟΚ και είχε ιδρύσει μία ποδοσφαιρική ομάδα που συμμετείχε στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα της Κορινθίας, είχε δεχθεί στο παρελθόν πολλές λεκτικές (και όχι μόνο) επιθέσεις από οπαδούς του Ολυμπιακού (κυρίως), της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού. 

Είναι εντυπωσιακό το γεγονός πως παρά τις επιθέσεις που είχε δεχθεί, διατηρούσε και χρηματοδοτούσε τον ΠΑΟΚ Κορινθίας επί σειρά ετών. Ο κ. Πανούσης που ζει στο Λουτράκι, μίλησε αρχικά για τις φωτιές που πλήττουν την περιοχή, αλλά και την παθολογική αγάπη του για τον ΠΑΟΚ. 

Αρχικά ανέφερε: «Είναι πολύ δύσκολες οι ώρες λόγω της πυρκαγιάς που είναι ανεξέλεγκτη σε αρκετά σημεία. Υπάρχουν μεγάλες ζημιές και θα πρέπει να αναλογιστούμε για όλα όσα λαμβάνουν κάθε χρόνο και όχι να πετάμε το μπαλάκι των ευθυνών. Αυτή τη στιγμή μέσα στο Λουτράκι δεν υπήρξε θέμα, αλλά υπήρξε και υπάρχει μεγάλο πρόβλημα στις γύρω περιοχές».

Πρόσθεσε για την ίδρυση της ποδοσφαιρικής ομάδας με το όνομα του ΠΑΟΚ που χρηματοδοτούσε επί σειρά ετών: «Είναι γεγονός. Ήθελε μεγάλη δύναμη να επιβάλλουμε την ονομασία ''ΠΑΟΚ Κορινθίας'' , ήταν ένα εγχείρημα που είχαμε κάνει το οποίο το έχουμε αφήσει πλέον. Είναι κάτι που κοστίζει , μου άρεσε, το πέρασα».

Για τον μπασκετικό ΠΑΟΚ τόνισε: «Αξίζει μία βοήθεια στο μπάσκετ του ΠΑΟΚ, ένα τόσο ταλαιπωρημένο αλλά και τακτοποιημένο τμήμα, αξίζει να στηρίξουμε όλοι τον Θανάση Χατζόπουλο».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.