Πανοραμικό βίντεο από την πισίνα που εντοπίστηκε νεκρός ο Μπάλντοκ - Τα πρώτα στοιχεία για τις αιτίες θανάτου

Metrosport Team10 Οκτωβρίου 2024

Σοκ προκάλεσε στον χώρο του ποδοσφαίρου και της ελληνικής κοινωνίας ο αιφνίδιος θάνατος του Τζορτζ Μπάλντοκ, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή το βράδυ της Τετάρτης 9/10 στην οικεία του, με τον ίδιο να μην βρίσκεται στις κλήσεις της Εθνικής Ελλάδος για την αναμέτρηση απέναντι στην Αγγλία.

Όπως αναφέρει το Sportal, λόγω των συνθηκών του συμβάντος, οι πρώτες ενδείξεις έκαναν λόγο για πνιγμό, ωστόσο, οι πρώτες αξιόπιστες πληροφορίες από την Αστυνομία που προκύπτουν έπειτα και από την εξέταση των στοιχείων στο σημείο φαίνεται να απορρίπτουν αυτό το ενδεχόμενο.

Τζορτζ Μπάλντοκ: Το δεξί μπακ που εντυπωσίασε την Premier League, τίμησε την Εθνική μας και «έφυγε» τόσο νέος

Συγκεκριμένα, στους πνεύμονες του Τζορτζ Μπάλντοκ δεν έχει βρεθεί νερό, οπότε το ενδεχόμενο του πνιγμού φαίνεται να απομακρύνεται. Βάσει της εμπειρίας των ανθρώπων και των ειδικών, είναι πλέον όλο και πιθανότερο ο παίκτης να κατέληξε από παθολογικά αίτια, ωστόσο, αυτή τη στιγμή πρόκειται μόνο για εικασία και τίποτα περισσότερο, αφού δεν έχουν διενεργηθεί όλες οι απαραίτητες εξετάσεις.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το Lawandorder, ο ιατροδικαστής δεν βρήκε χτυπήματα στο σώμα του και πλέον αναμένονται η νεκροτομή και οι τοξικολογικές εξετάσεις για τα αίτια του θανάτου του. Τα ως τώρα στοιχεία οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ο θάνατος προκλήθηκε από παθολογικά αίτια.

Παράλληλα, η πρώτη εικόνα δείχνει πως ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού και της Εθνικής Ελλάδας, πιθανότατα, είχε χάσει τη ζωή του αρκετές ώρες πριν εντοπιστεί από τον ιδιοκτήτη του σπιτιού στον πάτο της πισίνας.

Είναι ενδεικτικό πως οι αστυνομικοί βρήκαν το σπίτι ανοιχτό ενώ ακόμα και η τηλεόραση ήταν σε λειτουργία. Οι άνδρες της Ασφάλειας εξετάζουν το υλικό από τις κάμερες του σπιτιού και παίρνουν καταθέσεις από γείτονες.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.