Πάνοπλος ο ΠΑΟΚ στη Βοσνία, η αποστολή για τη ρεβάνς στη Μπάνια Λούκα

Metrosport Team30 Ιουλίου 2024

Με όλους τους ποδοσφαιριστές του διαθέσιμους θα παρατάξει τον ΠΑΟΚ στον αγώνα ρεβάνς με την Μπόρατς στην Μπάνια Λούκα ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Η προετοιμασία του Δικεφάλου του Βορρά ολοκληρώθηκε με την τελευταία προπόνηση και έγινε γνωστή η αποστολή για τον αυριανό αγώνα στη Βοσνία.

Έτοιμος να ταξιδέψει δίχως προβλήματα στη Βοσνία για τον αγώνα ρεβάνς του δεύτερου προκριματικού γύρου του UEFA Champions League κόντρα στην Μπόρατς Μπάνια Λούκα είναι ο ΠΑΟΚ.

Στην τελευταία προπόνηση του Δικεφάλου του Βορρά το πρόγραμμα περιελάμβανε δουλειά στις τελευταίες τακτικές λεπτομέρειες, ειδικό πρόγραμμα έγινε και για τις στατικές φάσεις, ενώ στο τέλος διεξήχθει ένα οικογενειακό δίτερμα. Το ιατρικό δελτίο παρέμεινε κενό, με τον προπονητή να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

Αναλυτικά οι παίκτες που αποτελούν την αποστολή για το παιχνίδι με τη Μπόρατς Μπάνια Λούκα είναι οι:

Κοτάρσκι, Τσιφτσής, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Όττο, Κεντζιόρα, Εκόνγκ, Θυμιάνης, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Ράφα Σοάρες, Μπάμπα, Τσιγγάρας, Καμαρά, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Α. Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Μπράντον και Σαμάτα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.