Πάνοπλος ο ΠΑΟΚ για Αμπερντίν - Η ευρωπαϊκή αποστολή του Δικεφάλου!

Metrosport Team24 Οκτωβρίου 2023

Τη μοναδική και τελευταία του προπόνηση πριν αναχωρήσει για τη Σκωτία έκανε με τους ποδοσφαιριστές του ο Ραζβάν Λουτσέσκου, καθώς η αποστολή των «ασπρόμαυρων» θα ταξιδέψει το απόγευμα στις 19:00 με πτήση τσάρτερ για τη Σκωτία όπου θα αντιμετωπίσει την Αμπερντίν στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Conference League.

Ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την αποστολή που θα πάρει μαζί του, όπου περιλαμβάνει τους, Ζίβκοβιτς , Κοτάρσκι , Ταλιχμανίδης , Λύρατζης , Βιεϊρίνια , Κεντζιόρα , Εκόνγκ , Μιχαηλίδης , Κουλιεράκης , Μπάμπα , Ράφα Σοάρες , Τσιγγάρας , Σβαμπ , Οζντόεφ , Μουργκ , Κωνσταντέλιας , Τάισον , Βρακάς , Α.Ζίβκοβιτς , Ντεσπόντοφ , Μπράντον , Τζίμας , Σαμάτα .

Όπως αναφέρει το training report των «ασπρόμαυρων»: Ήρθε η ώρα για ένα ακόμα ευρωπαϊκό βράδυ. Ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στη Σκωτία για να αντιμετωπίσει την Αμπερντίν, με μοναδικό στόχο την τρίτη συνεχόμενη νίκη στην φάση των ομίλων του UEFA Europa Conference League 2023-24, ώστε να κάνει ένα ακόμα αποφασιστικό βήμα πρόκρισης.

H προπόνηση της Τρίτης (24.10) ξεκίνησε με προθέρμανση και παιχνίδι κατοχής, ενώ ακολούθησε δουλειά στο τακτικό κομμάτι, με έμφαση στην ανάπτυξη και ειδικό πρόγραμμα για τις στατικές φάσεις.O Ράζβαν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο Σουαλιό Μεϊτέ , καθώς και στους Φιλίπε Σοάρες και Μάρκος Αντόνιο . 

Ο Βραζιλιάνος έκανε μέρος της προπόνησης με την ομάδα και στη συνέχεια δούλεψε ατομικά, ενώ ο Πορτογάλος έκανε ατομικό υψηλής έντασης στο γήπεδο.

Η αποστολή του Δικεφάλου αναχωρεί το απόγευμα με πτήση τσάρτερ από το αεροδρόμιο Μακεδονία για Αμπερντίν. Την Τετάρτη (25.10) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 21:30(ώρα Ελλάδας) στο Pittodrie Stadium, με το πρόγραμμα να είναι ανοιχτό για 15 λεπτά για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, ενώ μισή ώρα νωρίτερα θα διεξαχθεί η συνέντευξη Τύπου του Ράζβαν Λουτσέσκου και εκπροσώπου των ποδοσφαιριστών, την οποία θα παρακολουθήσετε ζωντανά από το PAOK TV.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.