Πανιώνιος-ΠΑΟΚ: Χωρίς ανάσα για ακόμη μία νίκη ο Δικέφαλος

Metrosport Team18 Οκτωβρίου 2024

Χωρίς ανάσα συνεχίζουν τις υποχρεώσεις τους σε Ελλάδα και Ευρώπη ο Μάσιμο Καντσελιέρι και οι παίκτες του. Επόμενη δοκιμασία για τον ΠΑΟΚ είναι απέναντι στον Πανιώνιο ΧΥΜΟΙ VIVA, στο παιχνίδι που θα διεξαχθεί το Σάββατο (19/10 στις 20:15) στο κλειστό της Γλυφάδας.

Ο Δικέφαλος θα ψάξει την 4η νίκη του στα πέντε τελευταία παιχνίδια, μετά τις επιτυχίες κόντρα σε Περιστέρι, Λίμπουργκ και Πόρτο και την ήττα στις λεπτομέρειες από τον Παναθηναϊκό.

Με τον ελάχιστο χρόνο που είχε στη διάθεσής της η ομάδα, ουσιαστικά, πρόλαβε να κάνει μία προπόνηση (την Πέμπτη) στο PAOK Sports Arena και θα ολοκληρώσει την προετοιμασία με μία προπόνηση απόψε το βράδυ στην Αθήνα.

Ο Κωνσταντίνος Παπαδάκης αναφέρθηκε στο ιδιαίτερα απαιτητικό αυριανό (19/10) παιχνίδι, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Μας περιμένει ένα ακόμη δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι. Στο χρόνο που είχαμε στη διάθεσή μας, δουλέψαμε στα σημεία που ήθελαν οι προπονητές μας και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες ενός αγώνα απέναντι σε μία πολύ καλή και φιλόδοξη ομάδα. 

Ο Πανιώνιος είναι πολύ αξιόλογος αντίπαλος, αυτό δείχνει η εικόνα που έχουμε από το ξεκίνημα της σεζόν. Εμείς πρέπει να ακολουθήσουμε το πλάνο μας, να είμαστε συνεπείς σε αυτό και αποφασιστικοί μέσα στο γήπεδο για να μπορέσουμε να πάρουμε μία ακόμη σημαντική νίκη».

Στην αποστολή του ΠΑΟΚ, που αναχώρησε το πρωί για την Αθήνα, συμμετέχουν οι καλαθοσφαιριστές: Χέντερσον, Άπσον, Φόρεστερ, Ιατρίδης, Περσίδης, Κατσίβελης, Σκουλαριώτης, Παπαδάκης, Μπάρτλεϊ, Μανθόπουλος, Ρέινολντς, Κρούζερ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.