Πανιώνιος: Κέρδισε τα Χανιά (1-0) με τακουνάκι του Αυλωνίτη!

Μάνος Χατζάκης29 Σεπτεμβρίου 2024

Ένα γκολ ήταν αρκετό για τον Πανιώνιο, για να πάρει την πρώτη του νίκη στη Super League 2 με αντίπαλο τα Χανιά. Μοναδικός σκόρερ της αναμέτρησης ήταν ο αρχηγός, Τάσος Αυλωνίτης. Στην εξέδρα βρέθηκε και το νέο απόκτημα των «κυανέρυθρων», ο Ντένις Τσερίσεφ, μαζί με την κόρη του, η οποία κρατούσε και φανέλα με το νούμερο «17».



Οι γηπεδούχοι ήθελαν πώς και πώς τη νίκη, μετά την ισοπαλία στην πρεμιέρα (0-0 με τον Αστέρα Β') και τελικά την κατέκτησαν με τον Αυλωνίτη, ο οποίος ξελάσπωσε το σύνολο του Αντώνη Νικοπολίδη με ωραίο τακουνάκι (!) στο 20ό λεπτό της αναμέτρησης.

Αν και στόπερ, ο Αυλωνίτης σημείωσε γκολ με τακουνάκι και το πανηγύρισε μαζί με τους συμπαίκτες του, δίνοντας τελικά την πρώτη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.


Πανιώνιος (Νικοπολίδης): Γιαννακόπουλος, Αυλωνίτης, Πότση, Χρούστενιτς, Μπούσης, Τσορνομάζ, Γκίνη (58' Ενγκουέμ), Κολοβός (71′ Αλεξανδράκης), Βερνάρδος (58′ Στούπης), Φελίσιο (77′ Διονέλλης) , Πιερτζακόμι (77′ Γεμιστός)

Χανιά (Σπανός): Σαφαρίκας, Μουνάφο (25′ Κυριακίδης), Στεπίνσκι (66′ Κόλα), Τσέλιος (79′ Παχής), Μανουσάκης (66′ Πινακάς), Γκμπενιόν, Γκοράνοφ, Αρτουντουάγκα (79′ Λιάτσος), Προβυδάκης, Μάλτσι, Λεμονής

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.