Πανικός σε πτήση: Επιβάτης δάγκωσε αεροσυνοδό! (vid)

Metrosport Team11 Ιουλίου 2024

Το απόλυτο χάος επικράτησε σε πτήση της United Airlines, όταν μία επιβάτης σε κατάσταση αμόκ επιτέθηκε σε μέλη του πληρώματος και επιβάτες.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η εν λόγω επιβάτης δάγκωσε τον αεροσυνοδό, με αποτέλεσμα να του σκίσει την στολή, ενώ αμέσως μετά άρχισε να φωνάζει στους επιβάτες, καλώντας τους να μη πετάξουν ξανά με τη συγκεκριμένη εταιρεία. «Αυτοί οι άνθρωποι έχουν πρόβλημα συμπεριφοράς και δεν κάνουν τη δουλειά τους. Μου βάζουν χειροπέδες. Γιατί μου βάζετε χειροπέδες; Γιατί, ρε γ@@@ώτο; Γιατί στο διάολο μου βάζετε χειροπέδες; Γιατί, γιατί, γιατί, γιατί;

Σταματήστε να με αγγίζετε, αφήστε με, είμαι ένα γ… κορίτσι, προσπαθείτε να με σκοτώσετε;», ούρλιαζε. Μάλιστα, ακόμη κι αφού της έδεσαν τα χέρια, η γυναίκα συνέχιζε απτόητη να παλεύει. Η κατάσταση εκτονώθηκε μόλις οι αστυνομικοί την έβγαλαν τη γυναίκα έξω από το αεροσκάφος, στο Ορλάντο, με καθυστέρηση 3,5 ωρών.

Σε ανακοίνωσή της η εταιρεία ανέφερε ότι η επιβάτισσα έγινε επιθετική και ενοχλητική, ενώ το αστυνομικό τμήμα του Ορλάντο δήλωσε ότι η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για ιατρική αξιολόγηση και δεν έχει γίνει ακόμη καμία σύλληψη.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.