Πανελλήνιο Βόλου: Ξεχώρισαν Καραγιάννη, Καμαρινός και ο έφηβος Παπαγιάννης

Πέτρος Χαριζακλής08 Ιουλίου 2023

Τέσσερις προκριματικές σειρές έγιναν στα 100 μ. εμπ. των Γυναικών με την Ελισάβετ Πεσιρίδου (ΓΣ Ηλιούπολης) να πετυχαίνει 13.33 (2,4), που ήταν η καλύτερη επίδοση στο σύνολο των σειρών και το απόγευμα θα διεκδικήσει την ένατη νίκη της στη διοργάνωση. 

Η Αναΐς Καραγιάννη (ΑΕΚ) επέστρεψε στη δράση μετά τα προβλήματα τραυματισμών, τερμάτισε σε 13.65 (1,4) πέτυχε φετινό ρεκόρ (η πρώτη της κούρσα μετά το διασυλλογικό) κι έδειξε σε θέση να τρέξει γρηγορότερα. Η Σοφία Ιωσηφίδου (ΟΚΑΚ) πέτυχε 13.80 το απόγευμα θα διεκδικήσει ένα μετάλλιο.

Ο Γιάννης Καμαρινός (ΠΑΟΚ) πέτυχε τον ταχύτερο χρόνο στα 110 μ. εμπ. με 14.08. Ο αθλητής του Χάρη Βαρυτιμίδη έτρεξε στην δεύτερη σειρά κι έδειξε σε καλή κατάσταση. Στην πρώτη σειρά ο Κώστας Δουβαλίδης (ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος) έτρεξε χαλαρά σε 14.19. Ο Άγγελος – Τζανής Ανδρέογλου (ΣΚΑ Δράμας) λίγες ημέρες από την επικράτηση του στο 10αθλο μπήκε στα ψηλά εμπόδια, όπου σημείωσε 14.24. Ο Χρήστος – Παναγιώτης Ρούμτσιος (ΟΦΚΑ Σέρρες) επέλεξε να αφήσει τη διοργάνωση και να αγωνιστεί απευθείας στο Ευρωπαϊκό Κ23.

Ο έφηβος Πέτρος Παπαγιάννης (Βιτσέντζος Κορνάρος) αναμένεται να είναι ένας από τους πρωταγωνιστές της διοργάνωσης. Ο νεαρός πέτυχε την καλύτερη επίδοση στον προκριματικό των 400 μ. με 48.20 και το απόγευμα θα διεκδικήσει την πρώτη του νίκη στη διοργάνωση. Ο αθλητής έχει ατομικό ρεκόρ στο αγώνισμα 47.81 από φέτος. Με αξιώσεις θα μπει στο αγώνισμα ο Γιώργος Λαμπρόπουλος (ΑΣΣ Αλέξανδρος Μακεδονίας), που τερμάτισε σε 48.48. Μια θέση στο βάθρο θα διεκδικήσει και ο Γιάννης Ρούσσης (ΑΟ Μυκόνου) που πέτυχε ατομικό ρεκόρ με 48.45. Πολύ καλή εμφάνιση έκαναν και δύο ακόμη νεαροί αθλητές της κούρσας. Ο έφηβος Κώστας Σαραντόπουλος (ΣΑΚΑ) σημείωσε 48.55 και ισοφάρισε το ατομικό του ρεκόρ. Ο αθλητής κυνηγάει το όριο (48.00) για το Ευρωπαϊκό Κ20. Ο Ιωσήφ Ορφανόπουλος (Ολυμπιάς Πατρών) σημείωσε 48.64 και πέτυχε κι εκείνος ρεκόρ.

Η Δέσποινα Μουρτά (ΑΕ Ολυμπιάς Πατρών) έκανε μια συντηρητική κούρσα στον προκριματικό των 400 μ. και τερμάτισε σε 55.37. Η αθλήτρια, που στη διάρκεια της χρονιάς αντιμετώπισε προβλήματα τραυματισμών, το απόγευμα δε θα διεκδικήσει μόνο τη νίκη, αλλά και μια καλή επίδοση. Η Ευαγγελία Ζυγόρη (ΓΣ Γλυφάδας) και Κορίνα Πολίτη (ΓΣ Λευκάδας) πέτυχαν τους αμέσως καλύτερους χρόνους με 55.62 και 55.73, αντίστοιχα.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.