Πανελλήνιο Βόλου: Τρομερή Αναστασίου με ατομικό ρεκόρ και πρωτιά στα 100μ. - Εξαιρετική Πεσιρίδου στα εμπόδια

Πέτρος Χαριζακλής08 Ιουλίου 2023

Την πρώτη της νίκη στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στα 100 μ. πέτυχε σήμερα η Άρτεμις Αναστασίου (ΠΑΟ) με 11.41 (1,2). 

Η αθλήτρια του Χρήστου Κατσίκα έκανε ένα εξαιρετικό φίνις στα τελευταία μέτρα και κατάφερε να μαζέψει τη διαφορά που είχαν πάρει οι αντίπαλές της στην εκκίνηση. Η Αναστασίου είχε ρεκόρ 11.52 από το Εαρινό Πρωτάθλημα και αύριο στα 200 μ. θα μπει με στόχο να υπερασπιστεί το χρυσό μετάλλιο της περσινής χρονιάς.

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε η Δήμητρα Τσουκαλά (Πρωταθλητών Κομοτηνής) που σε κάθε της αγώνα δείχνει την εξαιρετική της κατάσταση. Η αθλήτρια τερμάτισε 11.44 και πέτυχε και αυτή νέο ατομικό ρεκόρ. Η Ραφαέλα Σπανουδάκη (ΓΣ Ηλιούπολης) ξεκίνησε τη χρονιά με 11.49 στον πρώτο της αγώνα μετά τον τραυματισμό, που δεν της επέτρεψε να κάνει τη σεζόν, που θα ήθελε.

Εξαιρετική Πεσιρίδου με νέο φετινό ρεκόρ

Η Ελισάβετ Πεσιρίδου (ΓΣ Κηφισιάς) μπορεί μετά τον προκριματικό των 100μ. με εμπόδια να μην ήταν όσο καλά ήθελε, ωστόσο στον τελικό έκανε αυτό που ξέρει και τερμάτισε σε 13.05 (+1.3) και έκανε νέο φετινό ρεκόρ, δείχνοντας πως βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. 


Με νέο φετινό ρεκόρ ολοκλήρωσε την κούρσα στη δεύτερη θέση η Αναΐς Καραγιάννη, με 13.27, που επέστρεψε μετά τα προβλήματα τραυματισμών. Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η Σοφία Ιωσηφίδου (ΟΚΑΚ) με 13.70. Η Πεσιρίδου έφτασε στις εννέα νίκες στο πανελλήνιο πρωτάθλημα και ξεπέρασε την Φλώρα Ρεντούμη. Η αθλήτρια της Ιωάννας Σιώμου στις επόμενες κούρσες της θα διεκδικήσει επιδόσεις κάτω από τα 13.00.

Στην 4η θέση ήταν η 20χρονη Σοφία Καμπερίδη (Πυγμή Ευόσμου) κάνοντας ατομικό ρεκόρ με 13.81. ατομικό ρεκόρ έκανε και η 5η στη σειρά, Μελίνα Οντουτόλα (ΟΚΑ Καβάλας) με 14.28.


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.