Πανελλήνιο Βόλου: Πρωτιά Σκαρβέλη στη σφυροβολία, 2η η Κοσμίδου λίγο πριν το Ευρωπαϊκό Κ23

Πέτρος Χαριζακλής09 Ιουλίου 2023

Η σφυροβολία των Γυναικών ήταν το αγώνισμα με το οποίο άνοιξε το πρόγραμμα της δεύτερης και τελευταίας ημέρας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ανδρών/Γυναικών στην πόλη του Βόλου.

Η Σταματία Σκαρβέλη (ΓΣ Ελευθέριος) έφτασε στην πέμπτη της νίκη στη διοργάνωση κάνοντας έναν ακόμη καλό αγώνα. Η αθλήτρια ολοκλήρωσε με καλύτερη βολή στα 68,83 μ. στην έκτη της προσπάθεια κι έδειξε πως είναι σε καλή κατάσταση ενόψει του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος. Η 28χρονη θα αναχωρήσει τις επόμενες ημέρες για τις ΗΠΑ και θα επιστέψει στην Ελλάδα στις αρχές Αυγούστου, προκειμένου να κάνει το τελευταίο κομμάτι της προετοιμασίας της πριν το Παγκόσμιο της Βουδαπέστης. Η Σκαρβέλη είχε ακόμη έγκυρες βολές στα 65,95 μ., 66,15 μ. και 67,51 μέτρα.

Η Σταυρούλα Κοσμίδου (ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος) λίγες ημέρες πριν από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23 κατέλαβε την δεύτερη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα με καλύτερη βολή στα 61,49 μέτρα. Η αθλήτρια αναχωρεί την Τρίτη για το Έσπο, εκεί όπου με εφόδιο το φετινό της 66,16 μ. θα διεκδικήσει μια θέση στον τελικό.

Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε στην έκτη της βολή η Ναταλία Μάγου (ΑΟ Ρόδου Σταματίου) με 56,95 μ. και ακολούθησαν η Κατερίνα Βαμβουκάκη (ΟΦΗ) με 56,95 μ. και η Αφροδίτη Τζατζιμάκη (ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος) με 56,75 μέτρα.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.