Πανελλήνιο Βόλου: Πρωτιά και στο μήκος για Κορένεβα, γιόρτασε με νίκη η Γναφάκη

Πέτρος Χαριζακλής09 Ιουλίου 2023

Εξαιρετική ήταν η Οξάνα Κορένεβα που μετά τον τίτλο στο τριπλούν, κέρδισε και τον τίτλο στο μήκος. Η 30χρονη πρωταθλήτρια, κατάφερε να κάνει 6.37μ. και να περάσει μπροστά από την Βασιλική Χαϊτίδου που είχε 6.35μ., προβάδισμα το οποίο διατήρησε ως το τέλος.

Η Χαϊτίδου δεν μπόρεσε να απαντήσει και έτσι αρκέστηκε στη δεύτερη θέση. Στην έκτη και τελευταία της προσπάθεια, όμως, η Κορένεβα βελτίωσε το ρεκόρ κάνοντας 6.43μ. (0.8).

Στην τρίτη θέση κατετάγη η Μαρία Στεφανοπούλου με 6.15μ..

Τον τίτλο στα γενέθλιά της η Γναφάκη

Δώρο γενεθλίων στον εαυτό της έκανε η Δήμητρα Γναφάκη, που σήμερα κλείνει τα 26 και το γιόρτασε κερδίζοντας ακόμη μία φορά τα 400μ. με εμπόδια γυναικών. Με χρόνο 56.69 τερμάτισε πρώτη και έδειξε σε καλή κατάσταση αν και σίγουρα θα ήθελε έναν χρόνο καλύτερο από το ατομικό της ρεκόρ που είναι 56.16.

Δεύτερη ήταν η Ολυμπία Καραγιάννη με 59.88 ενώ την τριάδα έκλεισε η Ελευθερία Μοναστηριώτη με 1:01.36.

Στο αντίστοιχο αγώνισμα των ανδρών, ο Δημήτρης Λεβαντίνος δεν δυσκολεύτηκε να πάρει τη νίκη και με 51.33 πήρε τον πανελλήνιο τίτλο. Στη δεύτερη θέση ο νεαρός Κωνσταντίνος Κουτράκος, έδειξε να είναι πολύ ανταγωνιστικός αφού τερμάτισε σε 51.67 (ατομικό ρεκόρ) ενώ το ίδιο ισχύει και για τον τρίτο, Χαράλαμπο Χαρατσίδη, που τερμάτισε σε 51.97.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.