Πανελλήνιο Βόλου: Απίστευτη Δόση με ατομικό ρεκόρ και πρωτιά στο ύψος

Πέτρος Χαριζακλής08 Ιουλίου 2023

Μια εξαιρετική προσπάθεια στο άλμα εις ύψος έκανε η Παναγιώτα Δόση ξεπερνώντας τα 1,88μ. και έκανε ατομικό ρεκόρ που βελτιώνει το 1,87 μ., που ήταν το προηγούμενο ρεκόρ της. Παράλληλα πήρε την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο. 

Η αθλήτρια του Ελευθέριου Βενιζέλου πέρασε όλα τα ύψη (1.79, 1.81, 1.83, 1.85, 1.88) με την πρώτη ενώ προσπάθησε και για το 1,90μ. αλλά είχε τρεις άκυρες προσπάθειες.

Στη δεύτερη θέση ήταν η Δέσποινα Μαλταμπέ (ΑΕ Μεσογείων) με 1,83μ. και φετινό ρεκόρ. Το χάλκινο μετάλλιο πήρε η Τατιάνα Γκούσιν (ΓΣ Κηφισιάς) με 1,81μ., η οποία είχε και τρεις άκυρες προσπάθειες στο 1,83μ. και τελείωσε γρήγορα τον αγώνα της.

Φετινό ρεκόρ για Μουρτά, πρωτιά για Παπαγιάννη

Ο Πέτρος Παπαγιάννης (ΓΣ Βιτσέντζος Κορνάρος) επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί στα 400 μ., αφού τερμάτισε σε 47.65 και αναδείχθηκε νικητής με νέο ατομικό ρεκόρ. Ο 18χρονος σε κάθε του αγώνα δείχνει την πολύ καλή του κατάσταση, ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Ο σπρίντερ του Αντρέα Κριθαράκη αύριο θα τρέξει και στα 400 μ. εμπ. με στόχο να ξεπεράσει κι εκεί το ρεκόρ του. Ο Γιώργος Λαμπρόπουλος (ΑΣΣ Αλέξανδρος Μακεδονίας) ήταν δεύτερος με 48.46 και ο επίσης Έφηβος Κώστας Σαραντόπουλος (ΣΑΚΑ) τρίτος με 48.69.

Η Δέσποινα Μουρτά (ΑΕ Ολυμπιάς Πατρών) δείχνει να βρίσκει το ρυθμό της καθώς αναδείχθηκε νικήτρια στα 400 μ. με 53.98 και φετινό ρεκόρ. Η αθλήτρια του Περικλή Χατζηαναστασιάδη προέρχεται από μια χρονιά με αρκετά προβλήματα που δεν της επέτρεψαν να δουλέψει όπως θα ήθελε. Παρόλα αυτά σήμερα έφτασε στην τρίτη της νίκη στο πρωτάθλημα. Δεύτερη με δυνατό φίνις στα τελευταία μέτρα ήταν η Κορίνα Πολίτη (ΓΣ Λευκάδας) με 54.63 και τρίτη η Ανδριάνα Φέρρα (Παναξιακός) με 54.83.


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.