Πανελλήνιο Κλειστού, ΣΕΦ: Πρώτη η Μαρινάκου: «Χαρούμενη με την επίδοση, θα μπω χειρουργείο»

Παναγιώτα Χαλκιά19 Φεβρουαρίου 2023

Νικήτρια στα 3000μ γυναικών ήταν η Αναστασία Μαρινάκου στο 37ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου που διεξάγεται στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. 

Η αθλήτρια εμφανίστηκε ικανοποιημένη από την επίδοση της και ήταν ιδιαίτερα ευχαριστημένη με τον εαυτό της καθώς κατάφερε να κόψει πρώτη το νήμα ενώ αντιμετωπίζει έναν τραυματισμό. Μετά το τέλος της κούρσας μίλησε στο metrosport.gr τονίζοντας ότι: «Είμαι χαρούμενη για την επίδοση. Τους τελευταίους τέσσερις μήνες αντιμετωπίζω έναν τραυματισμό και είμαι με τρεις κορτιζόνες. Λογικά θα πάω για επέμβαση και ίσως να ήταν ο τελευταίος μου αγώνας πριν το χειρουργείο. 

Αλλιώς θα σφίξω τα δόντια και θα αγωνισθώ σε έναν ακόμη. Έκανα μια μαγνητική και περιμένω τα αποτελέσματα. Έχω πόνους και τους καταπολεμώ με παυσίπονα. Είμαι ικανοποιημένη από την επίδοση μου. Πριν τον αγώνα έκανα εμετό, πήρα τρία παυσίπονα και πίστευα θα με καταβάλει αλλά δεν έγινε. Θα ευχηθώ υγεία και τα καλύτερα. Στόχος μου, πλέον, είναι ο ανοιχτός και το 5άρι. Όλοι οι αγώνες μου είναι η βάση για το 5άρι».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.