Πανελλήνιο '24, ΣΕΦ: Χρυσός Μέρλος - «Τελευταία μου τεστάκια - Έχασα τη συγκέντρωση μου»

Παναγιώτα Χαλκιά17 Φεβρουαρίου 2024

Στο ύψος ανδρών ο Αντώνης Μέρλος επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο 38ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου που διεξάγεται στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. 

Ο αθλητής του ΠΑΟΚ ξεπέρασε τα 2.15μ ενώ είχε ακόμη έγκυρα άλματα σε 1.85, 1.92, 1.99,2.05, 2.10 και 2.20. Ο Μέρλος μετά το τέλος του αγώνα του υποστήριξε στο Metrosport.gr: «Ο αγώνας μου ήταν καλός σε γενικές γραμμές τεχνικά. Ήταν ο προτελευταίος μου αγώνας στον κλειστό. Θα δώσω έναν ακόμη στην Τσεχία. Έκανα δηλαδή τα τελευταία μου τεστάκια. Πειραματίζομαι είναι η αλήθεια για τον ανοιχτό και μετέπειτα για τους Ολυμπιακούς γιατί δεν θα έχω πολλούς αγώνες. 

Δεν πήγε όπως τον σχεδίαζα στο μυαλό μου. Πέρασε σχεδόν μια ώρα για να κάνω το πρώτο μου άλμα και κρύωσα είναι η αλήθεια. Έχασα λίγο τη συγκέντρωση μου. Το σώμα μου ήταν έτοιμο για ακόμη μεγαλύτερο άλμα αλλά όπως είπαμε και με τον προπονητή μου, το έχασα στο μυαλό μου. Θα ήθελα να βγει ο κλειστός με υγεία και θα ήθελα μια καλή επίδοση και ένα ρεκόρ». 

Δεύτερος ήταν ο Γρηγόρης Χάσος με 2.05μ και τρίτος ο Μιχαήλ Καιπης με 2.05.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.