Πανελλήνιο '24, ΣΕΦ: Χρυσή Μαγκούλια - «Έχω δουλέψει πολύ - Θέλω να βρεθώ στη Ρώμη»

Παναγιώτα Χαλκιά18 Φεβρουαρίου 2024

Στο πρώτο σκαλί του βάθρου στη σφαιροβολία γυναικών ανέβηκε η Μαρία Μαγκούλια με βολή στα 15.87μ στο 38ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου που διεξήχθη στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. 

Η νεαρή αθλήτρια άρχισε τον αγώνα της με βολή στα 15.56μ, συνέχισε με 15.04μ και 14.97μ. Η τέταρτη της προσπάθεια ήταν στα 15.34μ και η πέμπτη στα 15.58μ. Στην τελευταία της βολή η σφαίρα έφτασε στα 15.87μ, επίδοση που της χάρισε το χρυσό μετάλλιο. 

Η ίδια μετά το τέλος του αγώνα μίλησε στο metrosport.gr υποστηρίζοντας ότι θα κυνηγήσει την πρόκριση στο Ευρωπαϊκό της Ρώμης: «Είμαι ικανοποιημένη με το χρυσό μετάλλιο. Θα ήθελα να γράψει ένα 16άρι μπροστά γιατί το περιβάλλον ήταν ιδανικό. Τα παιδιά ήταν τέλεια, φώναζαν, χειροκροτούσαν. Ένιωθες σα να βρίσκεσαι σε τελικό Παγκοσμίου. Δεν μου βγήκε η επίδοση αλλά θα προσπαθήσω τον ανοιχτό. Θα ήθελα να βρεθώ στη Ρώμη και το θέλω πάρα πολύ και το αξίζω να είμαι εκεί».

Δεύτερη ήταν η Μαρία Ραφαηλίδου με 14.95μ και έκανε ατομικό ρεκόρ ενώ τρίτη ήταν η Μαρία Ανδρεάδη με 14.90μ. που έκανε, επίσης, ατομικό ρεκόρ. 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.