Πανδαισία ντέρμπι... παντού!

Metrosport Team28 Οκτωβρίου 2023

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ, Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης, Αϊντχόφεν - Άγιαξ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Μάντσεστερ Σϊτι, Νάπολι - Μίλαν και Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός (μπάσκετ) σε ένα απολαυστικό τριήμερο γεμάτο ντέρμπι και την Interwetten.gr να προσφέρει ματς με 0% γκανιότα *, εκατοντάδες ειδικές αγορές, ξεχωριστά Match Combo, Odds Boost και σπέσιαλ αποδόσεις!

«Ντέρμπι», με την κλασική ποδοσφαιρική έννοια του όρου, μπορεί να θεωρηθεί μόνο μια αναμέτρηση με ομάδες τις ίδιας πόλης ή νομού. Πλέον, όμως, έχει επεκταθεί σε οποιοδήποτε ματς φέρνει αντιμέτωπες δύο παραδοσιακά μεγάλες ομάδες, ακόμα και αν δεν είναι από την ίδια πόλη ή νομό.

Το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου, λοιπόν, περιλαμβάνει (και) τέτοια ντέρμπι, σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ, με την Interwetten.gr να μοιράζει... ασίστ παντός τύπου με ματς με 0% γκανιότα *, εκατοντάδες ειδικές αγορές, ξεχωριστά Match Combo, Οdds Boost και σούπερ αποδόσεις!

Στην Ελλάδα, σπουδαία αναμέτρηση Δικεφάλων, με την ΑΕΚ να υποδέχεται τον ΠΑΟΚ (Δευτέρα 30/10, 19:30) για την Super League, με την Interwetten.gr να προσφέρει το ντέρμπι με 0% γκανιότα *, πάνω από 200 ειδικές αγορές, ξεχωριστά Match Combo και Odds Boost.

Στο 1.90 να σημειώσουν γκολ και οι δύο ομάδες από την Interwetten.gr, η οποία προσφέρει σε απόδοση 3.00 να σκοράρει σε οποιοδήποτε σημείο του αγώνα ο Στίβεν Τσούμπερ και σε απόδοση 4.00 να βρει δίχτυα ο Κίριλ Ντεσπότοφ.

Η μητέρα των μαχών, βεβαίως, διεξάγεται στη Βαρκελώνη, με την Μπαρτσελόνα να υποδέχεται την Ρεάλ Μαδρίτης (Σάββατο 28/10, 17:15), στο παραδοσιακό «Clasico» και την Interwetten.gr να παίζει... μεγάλη μπάλα!

Ματς με 0% γκανιότα *, πάνω από 290 ειδικές αγορές και ξεχωριστά Match Combo, όπως το να σκοράρει πρώτος ο Τζουντ Μπέλινγκχαμ, να εκτελεστούν πάνω από 9.5 κόρνερ και να δοθούν πάνω από 6.5 κάρτες σε απόδοση 25.00 από την Interwetten.gr, η οποία προσφέρει σε απόδοση 30.00 να σκοράρει πρώτος ο Ζοάο Φέλιξ, να εκτελεστούν πάνω από 9.5 κόρνερ και να δοθούν πάνω από 6.5 κάρτες.

Εκτός από το ντέρμπι Δικεφάλων και το «Clasico», όμως, η Interwetten.gr... παίζει μπάλα στο παραδοσιακό ολλανδικό ντέρμπι Αϊντχόφεν - Άγιαξ (Κυριακή 29/10, 15:30), το ντέρμπι του Μάντσεστερ μεταξύ Γιουνάιτεντ και Σίτι (29/10, 17:30), αλλά και το Νάπολι - Μίλαν (29/10, 21:45).

Το (μπασκετικό) κερασάκι στην τούρτα, μάλιστα, έρχεται την Δευτέρα (30/10, 20:15), όταν ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό για την ελληνική Basket League, με την Interwetten.gr να προσφέρει ξεχωριστές ειδικές αγορές παικτών για το συναρπαστικό ντέρμπι των «Αιωνίων».

Η Interwetten.gr πάντα παρούσα στα μεγάλα γεγονότα με σπέσιαλ αποδόσεις και ξεχωριστές προσφορές!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.