Παναθηναϊκός: Τι ισχύει με την περίπτωση του Τσέριν μετά το EURO

Metrosport Team27 Ιουνίου 2024

Με τις εμφανίσεις του στα γήπεδα της Γερμανίας, ο Άνταμ Τσέριν θα προσελκύσει την προσοχή ομάδων του εξωτερικού. Ο Σλοβένος χαφ έχει πολύ καλή φήμη και πλέον, το όνομα του θα γραφτεί σε περισσότερα μπλοκάκια και θα ανοίξουν νέοι φάκελοι παρακολούθησης για την εξέλιξη του.
Επίσης, ο Τσέριν δικαιώνεται για την απόφαση του να απορρίψει την πρόταση της Ντινάμο Ζάγκρεμπ, επικαλούμενος τη συμμετοχή του στο Euro 2024 με τη Σλοβενία. Παρά τα λεγόμενα του μάνατζερ του, Αμίρ Ρούζνιτς, περί συμφωνίας, ο Τσέριν ουδέποτε αποδέχτηκε την πρόταση της πρωταθλήτριας Κροατίας και είχε αφοσιωθεί στο τουρνουά.

Σύμφωνα με το sportal, ο Παναθηναϊκός έχει ισχυρή δέσμευση με τον Τσέριν, με το συμβόλαιο του παίκτη να λήγει σε δύο χρόνια, στις 30 Ιουνίου του 2026. Επιπροσθέτως, ναι μεν ο Τσέριν επιθυμεί να επιβραβευτεί για τη σημασία του για το club με πλουσιοπάροχες αποδοχές, όμως, δεν έχει εκφράσει τάσεις φυγής και απολαμβάνει την παραμονή του στην Αθήνα.

Όταν ο Τσέριν ενσωματωθεί με την αποστολή του Παναθηναϊκού, θα έχει αμέσως αναλυτικές συζητήσεις με τον προπονητή, Ντιέγκο Αλόνσο και με τον τεχνικό διευθυντή, Γιάννη Παπαδημητρίου. Ο πρώτος για να του εξηγήσει τον ρόλο του και ο δεύτερος για να μεταφέρει στον παίκτη τις σκέψεις της διοίκησης.







Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.