Παναθηναϊκός: Τα πλάνα του Αλόνσο για τη ρεβάνς με τη Λανς-Η πιθανή ενδεκάδα

Αχίλλειος Έξαρχος29 Αυγούστου 2024

Το εισιτήριο της πρόκρισης στη φάση των ομίλων του Conference League διεκδικεί το βράδυ της Πέμπτης (29/8) ο Παναθηναϊκός κόντρα στη Λανς.

Οι «πράσινοι» με σύμμαχο τον κόσμο τους θα επιχειρήσουν να ανατρέψουν το εις βάρος τους 2-1 με το οποίο είχαν ηττηθεί πριν μια εβδομάδα στη Γαλλία και να πάρουν την πολυπόθητη πρόκριση, η οποία θα τους διασφαλίσει την ευρωπαϊκή παρουσία τουλάχιστον ως και τον Δεκέμβριο.

Όπως, άλλωστε, ανακοίνωσε από νωρίς ο Παναθηναϊκός έχει σημειωθεί sold out και το ΟΑΚΑ θα είναι κατάμεστο.

Σε ό,τι αφορά τα αγωνιστικά, ο Ντιέγκο Αλόνσο ολοκλήρωσε την προετοιμασία της ομάδας του χωρίς απρόοπτα της τελευταίας στιγμής.

Μάλιστα, ο Ουρουγουανός τεχνικός, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, δεν σχεδιάζει και ιδιαίτερες αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε σχέση με τον αγώνα της προηγούμενης Πέμπτης (22/8).

Μοναδική διαφοροποίηση ενδεχομένως θα είναι η παρουσία του Πελίστρι στο αρχικό σχήμα και στα αριστερά της μεσοεπιθετικής διάταξης.

Συγκεκριμένα, ο Ντραγκόφσκι αναμένεται να βρίσκεται κάτω από τα γκολπόστ, ενώ την τετράδα της άμυνας θα συνθέσουν από δεξιά προς τα αριστερά οι Κώτσιρας, Ίνγκασον, Γεντβάι και Μλαντένοβιτς. Αράο και Τσέριν θα είναι το δίδυμο των κεντρικών μέσων με τον Μπακασέτα λίγο πιο μπροστά τους.

Ο Πελίστρι αναμένεται να βρίσκεται στα αριστερά της επίθεσης, ο Τετέ στα δεξιά και ο Φώτης Ιωαννίδης αιχμή του δόρατος σε θέση σέντερ φορ.

Δείτε τα στιγμιότυπα από το πρώτο παιχνίδι που βρήκε νικητές τους Γάλλους με 2-1:

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.