Παναθηναϊκός: Σε «ρυθμούς» τελικού ο Φώτης Ιωαννίδης

Metrosport Team20 Μαΐου 2024

Ο Παναθηναϊκός φέτος στήριξε πολλά στην άνοδο του Φώτη Ιωαννίδη, ο οποίος  ήταν ο πιο επιδραστικός παίκτης του «τριφυλλιού» στο δημιουργικό κομμάτι. Σε σκοράρισμα και δημιουργία ο Έλληνας φορ ήταν πάντα «εκεί» και χωρίς αυτόν, ο Παναθηναϊκός  δυσκολεύεται αρκετά στα τελευταία μέτρα του γηπέδου.

Λόγω μίας θλάσης στους κοιλιακούς, ο 24χρονος που πραγματικά στη τρέχουσα αγωνιστική περίοδο βρέθηκε πολλές φορές στα κόκκινα, έχασε τα δύο τελευταία παιχνίδια με ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό ενώ κόντρα στον Άρη αγωνίστηκε με μισή ντουζίνα ενέσεις. Ο διεθνής άσος, πάντως, τις προηγούμενες ημέρες ήταν καλύτερα, ακολούθησε το πρώτο κομμάτι των προπονήσεων και η εκτίμηση που υπάρχει είναι πως στη αυριανή προπόνηση, μετά το σημερινό ρεπό, θα μπει σε φουλ ρυθμούς προγράμματος, για τον τελικό του Κυπέλλου κόντρα στον Άρη το βράδυ του Σαββάτου στο Πανθεσσαλικό.

Έτσι, λοιπόν, θα τεθεί στη διάθεση του Χρήστου Κόντη, ο οποίος αναμένεται να έχει όλα τα διαθέσιμα «όπλα» για το ματς που θα κρίνει την κατάληξη της σεζόν για τον Παναθηναϊκό. Εξάλλου, τόσο ο Μπερνάρντ όσο και οι Χουάνκαρ, Τσέριν που έγιναν αναγκαστική αλλαγή στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, δεν έχουν κάτι το ανησυχητικό.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.