Παναθηναϊκός: Ρεν και Λανς στο κόλπο για τον Ιωαννίδη

Metrosport Team20 Μαρτίου 2024

Ρεν και Λανς φαίνεται πως βρίσκονται στο κόλπο για την απόκτηση του Φώτη Ιωαννίδη από τον Παναθηναϊκό καθώς όπως αναφέρουν ΜΜΕ του εξωτερικού ο διεθνής επιθετικός έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον των δύο ομάδων με τις εμφανίσεις του σε εγχώριες και ευρωπαϊκές αναμετρήσεις.

Ο ίδιος έχει πετύχει 20 γκολ μοιράζοντας και 7 ασίστ με την ιστοσελίδα , «jeunesfooteux.com», να τονίζει πως ο Φώτης Ιωαννίδης είχε μπει στο μπλοκάκι της Ρεν από τις αναμετρήσεις των δύο ομάδων στους ομίλους του Conference League όπου μάλιστα είχε βρει δίχτυα και στα δύο παιχνίδια.

Το δημοσίευμα αναφέρει, «έναν παίκτη που ταιριάζει απόλυτα με τον Φώτη Ιωαννίδη, που είναι ποδοσφαιριστής με μεγάλο ρεπερτόριο, που δεν σταματάει να προσπαθεί. Ποιος άλλος σύλλογος της Ligue 1 θα μπορούσε να ενδιαφέρεται για τον Έλληνα; Λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες και το προφίλ του Ιωαννίδη, θα μπορούμε να πούμε ότι η Λανς θα ήταν ένας από τους ενδιαφερόμενους συλλόγους».

Μάλιστα προσθέτει, «Με συμβόλαιο μέχρι το 2027 με τον Παναθηναϊκό, ο υψηλόσωμος 27χρονος Έλληνας επιθετικός κοστολογείται μεταξύ 15 και 20 εκατ. ευρώ από τον σύλλογό του. Σημειώστε ότι στο παιχνίδι βρίσκονται επίσης γερμανικής και ιταλικές ομάδες»

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.