Παναθηναϊκός: Με τον φόβο του... -8 στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ

Metrosport Team15 Σεπτεμβρίου 2024

Από το σημερινό πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League ξεχωρίζει το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό, στην Τούμπα, (15/9, 20:30, Live Metrosport.gr - Metropolis 95.5).

Οι "πράσινοι" πηγαίνουν στην Τούμπα με σκοπό να κάνουν ένα restart στο πρωτάθλημα, αφού μετά τις γκέλες με Αστέρα Τρίπολης και Καλλιθέα, βρίσκονται στο -5 από την κορυφή της βαθμολογίας και από τον σημερινό τους αντίπαλο.

Ο Ντιέγκο Αλόνσο κάνει σκέψεις για πρώτη φορά να ξεκινήσει μαζί στη μεσαία γραμμή, τους Αράο και Μαξίμοβιτς, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να δώσει μεγαλύτερη ασφάλεια στην ομάδα του, στο χώρο του κέντρου, ενώ ο Μαξ συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες να πάρει θέση στο αριστερό άκρο της άμυνας, σε σχέση με τον Μλαντένοβιτς.

Σίγουρα ο Ουρουγουανός τεχνικός θα βασιστεί και στην εξαιρετική κατάσταση του Φώτη Ιωαννίδη, οποίος έδειξε με την Εθνική Ελλάδας ότι βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα. Επίσης, είναι πιθανό κατά τη διάρκεια του αγώνα να δούμε τον Ουνάι να κάνει το ντεμπούτο του.

Η πιθανή ενδεκάδα του Αλόνσο για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ: Ντραγκόφσκι, Κώτσιρας, Ίνγκασον, Γεντβάι, Μαξ, Αράο, Μαξίμοβιτς, Μπακασέτας, Τετέ, Πελίστρι, Ιωαννίδης.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού: Ντραγκόφσκι, Λοντίγκιν, Λίλο, Βαγιαννίδης, Μπάλντοκ, Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Γεντβάι, Ίνγκασον, Μλαντένοβιτς, Μαξ, Ζέκα, Τσέριν, Αράο, Μαξίμοβιτς, Ουναΐ, Μπακασέτας, Πελίστρι, Τετέ, Μαντσίνι, Τζούριτσιτς, Ιωαννίδης, Γερεμέγεφ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.