Παναθηναϊκός: Ποιοι αποτελούν «βαρίδια» στο ρόστερ

Metrosport Team10 Σεπτεμβρίου 2024

Ο ΠαναθηναΪκός είναι αδιαμφισβήτητα η ομάδα που έχει μπει πιο δυνατά από όλες στο μεταγραφικό «κόλπο», φέρνοντας στην Ελλάδα παίκτες με τεράστια εμπειρία και σπουδαίες ευρωπαϊκές παραστάσεις. Ωστόσο, πέρα από τις προσθήκες, οι «πράσινοι» θα πρέπει να ασχοληθούν και με τις αποδεσμεύσεις, αφού υπάρχουν συμβόλαιο που αποτελούν μονάχα... βάρος. 

Δύο τέτοιες περιπτώσεις είναι αυτές του Τόνι Βιλένα και Μπένιαμιν Βέρμπιτς, οι οποίοι δεν συγκαταλέγονται στα πλάνα Ντιέγκο Αλόνσο, στην ποδοσφαιρική σεζόν που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη, τόσο σε εγχώριο όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Αφενός, ο Σλοβένος μεσοεπιθετικός είχε τραβήξει πάνω του κυπριακά βλέμματα, αφού με την περίπτωσή του φαίνεται να ασχολήθηκε ο ΑΠΟΕΛ. Ωστόσο, εν τέλει δεν υπήρξε συμφωνία ανάμεσα στις πλευρές  για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Αφετέρου, και για τον Ολλανδό δεν έχει έρθει κάποια επίσημη πρόταση.

Σε κάθε περίπτωση, στο «Τριφύλλι» αναζητούν διακαώς ομάδες, πριν παρέλθει η 11 Σεπτεμβρίου και ολοκληρωθεί η περίοδος των κανονικών μεταγραφών, αφού θέλουν να έχουν έσοδα στα ταμεία τους από τους δύο ποδοσφαιριστές. 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.