Παναθηναϊκός: Σοβαρό πλήγμα με τον Παπαπέτρου

Metrosport Team19 Οκτωβρίου 2023

Δεν υπήρξε καμία βελτίωση στον τραυματισμό του γονάτου του Ιωάννη Παπαπέτρου παρά το ειδικό πρόγραμμα που ακολουθούσε εδώ και καιρό, αυτό έχει ως αποτέλεσμα το χειρουργείο να μοιάζει μονόδρομος.

Ο διεθνή φόργουορντ του Παναθηναϊκού ταλαιπωρείται εδώ και καιρό από μία έντονη και καθημερινή ενόχληση στο γόνατο. Οι «πράσινοι» προσπάθησαν να το αντιμετωπίσουν με φυσιοθεραπεία και ειδικό πρόγραμμα, όμως δεν δείχνουν να έχουν αποτέλεσμα.

Ακόμη δεν είναι κάτι σίγουρο αλλά όλα δείχνουν πως ο Ιωάννης Παπαπέτρου θα περάσει τις πόρτες του χειρουργείου ώστε να απαλλαγεί από τον τραυματισμό του. Αν εν τέλει κάνει την επέμβαση, το διάστημα της αποθεραπείας υπολογίζεται περίπου στους δύο μήνες.

Σε αυτό το σενάριο ο Παναθηναϊκός θα έχει ένα κενό στο ρόστερ στην θέση του σμολ φόργουορντ, όπως και έναν Έλληνα λιγότερο για την Basket League.

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου αγωνίστηκε στη νίκη των «Πράσινων» κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου στις 12 Οκτωβρίου, σημειώνοντας 8 πόντους και 4 ριμπάουντ σε 24'18''. Ενώ δύο μέρες μετά, έπαιξε περίπου οκτώ λεπτά στην αναμέτρηση με το Περιστέρι, χωρίς ωστόσο να βάλει κάποιο καλάθι. 

Πλέον ο Παναθηναϊκός καλείται να προσαρμοστεί στην αγωνιστική απώλεια του έμπειρου φόργουορντ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.