Παναθηναϊκός: Περιμένει προτάσεις για Σπόραρ

Metrosport Team26 Αυγούστου 2024

Ο Παναθηναϊκός γλίτωσε το κάζο στον αγώνα με τον Λεβαδειακό, χάρη στο γκολ του Αντράζ Σπόραρ, ο οποίος έδωσε τη νίκη στην ομάδα του. Ο Σλοβένος φορ έχει αβέβαιο μέλλον στους «πράσινους», καθώς είναι αρκετές οι πιθανότητες πώλησης.

Σύμφωνα με όσα ακούγονται στην πρωτεύουσα, αναφορικά με το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού, δεν έχει έρθει, ακόμη, πρόταση για τον Σπόραρ, ωστόσο νεότερα μπορεί να προκύψουν και μετά τον αγώνα της Πέμπτης με τη Λανς για το Conference League.

Αν ο Σπόραρ πουληθεί, τότε θεωρείται δεδομένη η κίνηση για επιθετικό, τη στιγμή που πληθαίνουν οι φήμες για τον Λορέν Μορόν του Άρη. Παράλληλα, λέγεται πως η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα κάνει κίνηση και για άλλους δύο παίκτες, εκ των οποίων ο ένας θα παίζει στον άξονα.

Οι όποιες εξελίξεις στο θέμα Σπόραρ μπορεί να επηρεάσουν τα πράγματα με τον Άρη, τον οποίο φέρεται πως διεκδικεί και η ΑΕΚ.

Μία ακόμη παράμετρος όμως, όσον αφορά τον Παναθηναϊκό, είναι πως οι επόμενες κινήσεις του θα εξαρτηθούν και από το κατά πόσο πάρει την πρόκριση απέναντι στη Λανς.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.