ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Προλαβαίνει Τούμπα ο Μαξίμοβιτς

Metrosport Team05 Σεπτεμβρίου 2024

Ο Νεμάνια Μαξίμοβιτς αποκλείστηκε από τη συνέχεια των διεθνών υποχρεώσεων της Σερβίας, λόγω τραυματισμού ενώ είχε μείνει εκτός και στο πιο πρόσφατο ματς της Stoiximan Super League με την Athens Καλλιθέα, λόγω ενοχλήσεων στους κοιλιακούς. Ωστόσο θα προλάβει την Τούμπα...

Ο Παναθηναϊκός και ο παίκτης ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Σερβίας, για αυτό και μετέβη κανονικά στη χώρα του, ως οφείλει, για τα παιχνίδια με Ισπανία εντός και Δανία εκτός στο πλαίσιο του Nations League.


Οι ενοχλήσεις του Μαξίμοβιτς δεν υποχώρησαν, με συνέπεια να συζητηθεί ανάμεσα στον προπονητή του, Ντράγκαν Στοΐκοβιτς, την Ομοσπονδία και τον Παναθηναϊκό το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ελλάδα για την αποθεραπεία του.

Η απόφαση αυτή ελήφθη, επομένως ο παίκτης καλείται στο επόμενο διάστημα να δουλέψει στην αποκατάστασή του, προσεκτικά, κυρίως επειδή το ζήτημα που έχει (από τον επαναληπτικό με τη Λανς και μετά) είναι μυικό.

Οι ενοχλήσεις στους κοιλιακούς είναι ένα από τα πιο ύπουλα συμπτώματα σοβαρότερου τραυματισμού, που μπορεί να αντιμετωπίσει ένας ποδοσφαιριστής. Ωστόσο, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ο Νεμάνια Μαξίμοβιτς αναμένεται να βρίσκεται κανονικά στην αποστολή του Ντιέγκο Αλόνσο για την Τούμπα με την επανέναρξη του Πρωταθλήματος.

Όπως ανακοινώθηκε, την Κυριακή (15/9, 20:30), για την 4η αγωνιστική, ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό στη Θεσσαλονίκη. Σε ματς τεράστιας βαθμολογικής σημασίας για το Τριφύλλι.













Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.