Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Ώρα έναρξης, κανάλι μετάδοσης και πιθανές ενδεκάδες

Metrosport Team06 Οκτωβρίου 2024

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό (6/10, 20:30), στο ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής για τη Stoiximan Super League. Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί απευθείας από το κανάλι Cosmote Sport 1 HD.

Οι "πράσινοι" προέρχονται από δύο άσχημα αποτελέσματα σε Ελλάδα και Ευρώπη και ευελπιστούν κόντρα στον "αιώνιο" αντίπαλο να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα και να μειώσουν τη διαφορά από την κορυφή.

Ο Ντιέγκο Αλόνσο θα έχει όλους τους παίκτες του διαθέσιμους, ενώ πρέπει να θεωρείτε δεδομένο ότι θα προσχωρήσει σε αρκετές αλλαγές, σε σχέση με τον ευρωπαϊκό αγώνα.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού: Ντραγκόφσκι, Λοντίγκιν, Λίλο, Μαξ, Σένκεφελντ, Ζέκα, Ιωαννίδης, Ουναΐ, Σπόραρ, Τετέ, Μπακασέτας, Ίνγκασον, Τσέριν, Μαντσίνι, Μαξίμοβιτς, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Πελίστρι, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Μπάλντοκ, Νίκας, Αράο.

Στο άλλο στρατόπεδο, ο Ολυμπιακός προέρχεται από την καλύτερη φετινή εμφάνιση, την οποία συνδύασε και με το εντυπωσιακό 3-0 κόντρα στη Μπράγκα, και στο ΟΑΚΑ θέλει να επιβεβαιώσει το φορμάρισμά του.

Ο Μεντιλίμπαρ δεν μπορεί να υπολογίζει στους Τσικίνιο και Γουίλιαν, λόγω ενοχλήσεων, αφήνοντάς τους εκτός αποστολής.

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Αναγνωστόπουλος, Κάρμο, Κοστίνια, Ντάνιελ Γκαρθία, Ελ Κααμπί, Μουζακίτης, Έσε, Ντόη, Ορτέγκα, Πασχαλάκης, Πιρόλα, Ροντινέι, Σέρτζιο Ολιβέιρα, Στάμενιτς, Τζολάκης, Βέλντε, Γιάρεμτσουκ, Ρέτσος, Κωστούλας, Μασούρας και Μαρτίνς.

Πιθανές ενδεκάδες:

Παναθηναϊκός: Ντραγκόφσκι – Μπάλντοκ, Ίνγκασον, Γέντβαϊ, Μλαντένοβιτς – Αράο, Μακσίμοβιτς, Ουναΐ – Τετέ, Πελίστρι, Ιωαννίδης.

Ολυμπιακός: Τζολάκης – Κοστίνια, Ρέτσος, Κάρμο, Ορτέγα – Γκαρθία, Έσε – Μαρτίνς, Ολιβέιρα, Γουίλιαν – Ελ Κααμπί.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.