Καμία διάθεση πώλησης του Γουίλιαν Αράο δεν έχει ο Παναθηναϊκός όπως μεταφέρθηκε από «κύκλους» της ΠΑΕ.
Αφορμή της «απάντησης» ήταν τα δημοσιεύματα από τη Βραζιλία και συγκεκριμένα του δημοσιογράφου Βάγκνερ Φρεντερίκο που κάνει λόγο για επιστροφή του 33χρονου στην πατρίδα του για λογαριασμό της Σάντος.
Τ περί συμφωνίας του Αράο με τη Σάντος και τα 2 εκατ. ευρώ
που ζητά ο Παναθηναϊκός, κινούνται περισσότερο στη σφαίρα της φαντασίας σύμφωνα με τους «πράσινους».
Ο παίκτης υπολογίζεται κανονικά από τον Ρουί Βιτόρια και ως εκ τούτου ο Παναθηναϊκός δεν μπαίνει καν σε συζήτηση να πουλήσει τον 33χρονο.
O Santos encaminha a contratação do experiente volante Willian Arão, do Panathinaikos, da Grécia. O jogador de 32 anos, com passagem recente pelo Flamengo, deve ser contratado em definitivo e sua liberação do clube grego pode custar 2 milhões de euros (12 milhões de reais). pic.twitter.com/pAbqxLaRgc
— Vagner Frederico (@vagnerfredpress) January 16, 2025
Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news
Μπείτε στην παρέα μας στο instagram
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook
Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube