Παναθηναϊκός: «Μπήκε» στο παρκέ της Uber Arena ο Ευαγγελάτος-Η υπόκλιση στον Σλούκα και τα συγχαρητήρια στον Γιαννακόπουλο

Metrosport Team27 Μαΐου 2024

Πανηγυρικό είναι το κλίμα που επικρατεί από το βράδυ της Κυριακής (26/5) στις τάξεις του Παναθηναϊκού, μετά τη σπουδαία νίκη επί της Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό της EuroLeague.

Οι «πράσινοι» με ένα επικό comeback από τα μέσα της β' περιόδου και έπειτα κατάφεραν να φτάσουν στη νίκη επί των Μαδριλένων και μετά από 13 χρόνια σκαρφάλωσαν και πάλι στην κορυφή του ευρωπαϊκού μπάσκετ..

Χιλιάδες οπαδοί του Παναθηναϊκού υποδέχθηκαν νωρίς το μεσημέρι την άφιξη της αποστολής του «τριφυλλιού» στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» και οι πανηγυρισμοί αναμένεται να κορυφωθούν στο ΟΑΚΑ όπου μεταβαίνει συνοδεία των φιλάθλων της η ομάδα.

Την ίδια στιγμή, τα δικά του σχόλια για τη νίκη του Παναθηναϊκού έκανε και ο γνωστός για τα φιλοΑΕΚτσήδικα συναισθήματά του, Νίκος Ευαγγελάτος.

Με τη χρήση των γραφικών της εκπομπής του «μπήκε» στο παρκέ της Uber Arena και υποκλίθηκε στον Κώστα Σλούκα για την ηγετική φυσιογνωμία του και τη χθεσινή του εξαιρετική απόδοση, αλλά και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.