Παναθηναϊκός: Μεγάλη πίεση στον Αλόνσο αλλά δεν... κουνιέται

Μάνος Χατζάκης01 Οκτωβρίου 2024

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει ξεκινήσει καλά στο πρωτάθλημα της Stoiximan Super League, παρά τις ακριβές και ποιοτικές μεταγραφές, που έκανε το καλοκαίρι, και μεγάλο μέρος της ευθύνης πέφτει στον προπονητή του, Ντιέγκο Αλόνσο. Και το ξεκίνημα είναι από τα χειρότερα... ever.

Συγκεκριμένα, ο Παναθηναϊκός έχει κάνει το τρίτο χειρότερο ξεκίνημα στην ιστορία του, έχοντας τον Ουρουγουανό στον πάγκο του, γεγονός που τον έχει φέρει σε δύσκολη θέση.

Η πίεση στον Αλόνσο είναι έντονη και χρειάζεται να αλλάξει πολλά, για να φέρει καλύτερα αποτελέσματα, πριν η ομάδα του χάσει κι άλλο έδαφος στη διεκδίκηση του τίτλου.

Όπως αναφέρθηκε και στην εκπομπή «Super Bala» του Mega, ο Αλόνσο, μετά τη λήξη της αναμέτρησης με την ΑΕΚ, χρειάστηκε λίγο χρόνο μέχρι να κάνει δηλώσεις, ενδεικτικό, όπως λέχθηκε, στην ψυχική του κατάσταση μετά την ήττα από την Ένωση. Ο Αλόνσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του καναλιού, πήγε πρώτα στα αποδυτήρια, για να κάνει τον πρώτο γύρο παρατηρήσεων στους ποδοσφαιριστές και στη συνέχεια επέστρεψε, ως όφειλε, για να μιλήσει στο συνδρομητικό κανάλι Cosmote Sport, που έκανε και τη μετάδοση της αναμέτρησης.

Και επειδή ακολουθεί ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, η πίεσε αυτομάτως πολλαπλασιάζεται, ωστόσο -προς το παρόν- δεν τίθεται θέμα απομάκρυνσης.

Η θέση του Αλόνσο, σαφώς, και είναι δύσκολη εξαιτίας των αποτελεσμάτων, κυρίως στο ελληνικό Πρωτάθλημα, όπως και στη γενικότερη εικόνα των «πρασίνων», τα σενάρια για το... παρόν του είναι αρκετά, όμως δεν προβλέπεται κάποια αλλαγή μέχρι το ντέρμπι της προσεχούς Κυριακής (6/10, 20:30) με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

Με νίκη, ο Παναθηναϊκός και ο Αλόνσο παίρνουν δόσεις ηρεμίας, αλλά με διαφορετικό αποτέλεσμα ουδείς μπορεί να προδικάσει τις εξελίξεις.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.