Παναθηναϊκός: Μεγαλειώδης υποδοχή, αποθέωση Αταμάν

Metrosport Team13 Ιουνίου 2024

Ο Παναθηναϊκός έκανε το break στο ΣΕΦ, έφερε τους τελικούς της Stoiximan Basket League με τον Ολυμπιακό στα ίσα, έκανε το 2-2 και πλέον μεταφέρει τη σειρά στο πέμπτο και τελευταίο παιχνίδι, στην έδρα του, στο ΟΑΚΑ, με σκοπό να κατακτήσει το Πρωτάθλημα.


Οι οπαδοί του τριφυλλιού εκστασιασμένοι από το μεγάλο διπλό και το 88-85, πήγαν στο ΟΑΚΑ, όπου επιφύλαξαν θερμή υποδοχή στους παίκτες και τον προπονητή, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι ο Εργκίν Αταμάν γνώρισε την αποθέωση από τον κόσμο.

Mεγαλειώδης ήταν η υποδοχή στο ΟΑΚΑ μετά από τη νίκη στο ΣΕΦ και την ισοφάριση της σειράς σε 2-2. Πλέον, ο Παναθηναϊκός είναι το φαβορί για να κατακτήσει το Πρωτάθλημα, μιας και κατάφερε να γυρίσει τη σειρά από το 2-0.

Μάλιστα, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός έβγαλε ήδη ανακοίνωση για τα εισιτήρια του πέμπτου και τελευταίου αγώνα στο ΟΑΚΑ... Τι αναφέρει;

«Στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν, σας θέλουμε ΟΛΟΥΣ εκεί! Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR ενημερώνει τους φιλάθλους της πως τέθηκαν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για τον πέμπτο τελικό (14/6, 21:15) του πρωταθλήματος της Stoiximan Basket League απέναντι στον Ολυμπιακό.

Ο τίτλος του πρωταθλητή Ελλάδος κρίνεται στο ΟΑΚΑ… Κλείσε τη θέση σου και πάμε μαζί να φτάσουμε στην κατάκτηση ενός ακόμη τροπαίου», αναφέρεται χαρακτηριστικά. Δείτε τη σχετική ανάρτηση:


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.