Παναθηναϊκός: Πριμ την Τετάρτη, πρόστιμο την Κυριακή από τον Αλαφούζο

Metrosport Team26 Φεβρουαρίου 2024

Τα συναισθήματα και το κλίμα άλλαξε στον Παναθηναϊκό μέσα σε λίγες μέρες. Από την αποθέωση για την πρόκριση επί του ΠΑΟΚ, στην έντονη κριτική για την «γκέλα» με την Κηφισιά.

Ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού είχε συμμετοχή σε αυτό το... κλίμα αφού μετά το πριμ των 500 χιλιάδων για την πρόκριση στον τελικό, επέβαλλε πρόστιμο 200 χιλιάδων για την απώλεια των δύο βαθμών στο χθεσινό ματς με την Κηφισιά.

Ένα αποτέλεσμα που ανάγκασε τους «πράσινους» να υποχωρήσουν στην 3η θέση της βαθμολογίας και να αισθάνονται πίσω τους, την πίεση του Ολυμπιακού.

Μέσα ο Τσέριν για τον Άρη

Με τον Άνταμ Τσέριν να ακολουθεί το φουλ πρόγραμμα προπόνησης ενόψει Άρη και τον Γιάννη Αλαφούζο να μοιράζει... πρόστιμο για την κακή εμφάνιση και την ισοπαλία απέναντι στην Κηφισιά ξεκίνησε η εβδομάδα για τον Παναθηναϊκό.

Ο Φατίχ Τερίμ είδε τον Σλοβένο ποδοσφαιριστή να ακολουθεί όλο το πρόγραμμα προπόνησης του με φόντο το ντέρμπι της 25ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Άρη το βράδυ της Τετάρτης (28/2) στο γήπεδο της Λεωφόρου ενώ στα ευχάριστα νέα μπορεί να συγκαταλέγεται και η επιστροφή του Μπερνάρν ο οποίος δεν είχε αγωνιστεί λόγω καρτών.

Ατομικό πρόγραμμα προπόνησης ακολούθησαν οι Χουάνκαρ, Γεντβάι, Σπόραρ, Βέρμπιτς, Τζούριτσιτς όπως και οι Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.