Παναθηναϊκός: Με την πίεση στο... φουλ στον τελικό με τον Άρη

Metrosport Team21 Μαΐου 2024

Μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, ο Παναθηναϊκός στρέφει όλη την προσοχή του στον τελικό Κυπέλλου με τον Άρη το Σάββατο, με στόχο να κλείσει η χρονιά με τον καλύτερο τρόπο.

Οι «πράσινοι» μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών τους στο πρωτάθλημα και το 2-2 στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, που τους άφησε στην 4η θέση, στρέφουν πλέον την προσοχή τους στο ματς το οποίο θα κρίνει όχι μόνο έναν τίτλο, αλλά και την ευρωπαϊκή ή μη παρουσία της ομάδας την επόμενη σεζόν.

Στο «τριφύλλι» προσπαθούν αφήσουν πίσω τους τα τελευταία τέσσερα ματς στα οποία η απόδοση και τα αποτελέσματα δεν ήταν αυτά που ήθελαν. Ωστόσο άπαντες στον Παναθηναϊκό γνωρίζουν ότι έχουν την τελευταία ευκαιρία να «ρεφάρουν» και να κλείσουν με τον ιδανικότερο τρόπο τη σεζόν.

Ο Χρήστος Κόντης καταστρώνει τα πλάνα του, γνωρίζοντας πως οι παίκτες του θα αντιμετωπίσουν μια ομάδα διψασμένη να πετύχει τον μεγάλο της στόχο για την εφετινή σεζόν.

Στη διάθεση του θα είναι και ο Φώτης Ιωαννίδης, ο οποίος μετά τον τραυματισμό του θα είναι ξανά διαθέσιμος, όπως και οι Μπερνάρ, Τσέριν και Χουάνκαρ, οι οποίοι ζήτησαν αλλαγή στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αλλά θα είναι πανέτοιμοι για τη μεγάλη, τελευταία «μάχη» της σεζόν!

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.