Παναθηναϊκός: Με Σαμαντούροφ και 11 παίκτες απέναντι στον Άρη

Metrosport Team13 Μαΐου 2024

Ο Παναθηναϊκός AKTOR θα παραταχθεί με 11 παίκτες απέναντι στον Άρη. Μέσα ο Αλέξανδρος Σαμαντούροφ.

Ο Άρης υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (13/05, 17:15) σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά ματς, για το Τop-6 της Stoiximan Basket League, αφού αμφότερες οι ομάδες έχουν εξασφαλίσει ακριβώς τη θέση τους στην κατάταξη ανεξαρτήτως αποτελέσματος.

Οι «πράσινοι» θα παραταχθούν με 4 απουσίες στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, αφού δεν θα αγωνιστούν οι Κώστας Σλούκας (θλάση), Χουάντσο Ερνανγκόμεθ (θλάση), Παναγιώτης Καλαϊτζάκης (ίωση) και Κώστας Αντετοκούνμπο (οικογενειακή υπόθεση).

Για αυτόν τον λόγο, οι «πράσινοι» θα έχουν ρόστερ 11 παικτών στο παιχνίδι με τους «κιτρινόμαυρους», ένας εκ των οποίον είναι και ο Αλέξανδρος Σαμαντούροφ.

Από την άλλη πλευρά, ο Άρης δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Δημήτρη Κατσίβελη και τον Τζόναθαν Σταρκ. Τη θέση του τελευταίου στη 12άδα πήρε ο Έρικ Ριντ.

Η εντεκάδα του Παναθηναϊκού: Βιλντόζα, Μωραΐτης, Μήτογλου, Μπαλτσερόφσκι, Λεσόρ, Ναν, Παπαπέτρου, Γκραντ, Γκριγκόνις, Μαντζούκας, Σαμοντούροβ

Η δωδεκάδα του Άρη: Σλαφτσάκης, Σανόγκο, Τολιόπουλος, Μπλούμπεργκς, Μποχωρίδης, Περσίδης, Ντε Σόουζα, Χάρελ, Γκάλινατ, Ριντ, Τσαχτσίρας, Καλόγηρος

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.